קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פודינג דלעת לשולחן חג ההודיה

פודינג דלעת לשולחן חג ההודיה
פודינג דלעת לשולחן חג ההודיה דורש מסביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר קנה לא מזוקק, תמצית vanillan, חלמוני ביצה ממולאים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. נסו פודינג דלעת לשולחן חג ההודיה, שולחן חג ההודיה: מתכון רוטב אוכמניות בזיליקום, ו Ham & Gouda Triscuit Toppers בתוספת 10 טיפים להגדרת שולחן ההודיה המושלם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מקציפים מחית דלעת, תשעה חלמונים מוכים ביצה, שתי כוסות שמנת כבדה עם חצי כוס סוכר קנה לא מזוקק, וחצי כפית קינמון טחון, רבע כפית אגוז מוסקט טחון, תמצית וניל כפית אחת ומלח ים מקף לא מזוקק.להביא על שני סנטימטרים של מים לרתיחה בדוד כפול או סיר מצויד בקערה, ומערבבים את פודינג ברציפות עד עבה מספיק כדי מעיל כף.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
דלעת משומרדלעת משומר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את פודינג מעובה לתוך אפייה צלחת סופלה שלנו ואופים ב 350 מעלות פרנהייט על שלושים עד ארבעים דקות או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז פודינג יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מגישים חם עם קרם פרש, קצפת או קרם כפול.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרם כפולקרם כפול