פודינג דלעת עם עוגיה להתפורר
מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם allspice הקרקע, גרידה כתומה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: ריבס & תות קראמבל עם פודינג, Humpy Creek Rhubarb להתפורר עם פודינג, ו Humpy Creek Rhubarb להתפורר עם פודינג.
הוראות
עבור פודינג: להתאים מתלה תנור למצב באמצע ולחמם מראש תנור ל 218°. בקערה בינונית, לטאטא יחד סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, ציפורן, allspice, מלח, גרידת הדר. תניח בצד.
בקערה גדולה, לטאטא יחד דלעת וביצים.
יוצקים תערובת דלעת לתבנית אפייה ואופים במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 177° ואופים עד התערובת היא רק להגדיר (זה יהיה מעט jiggly במרכז אבל יהיה המשרד כפי שהוא מתקרר), כ 45 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין. אל תכבה את התנור.
עבור עוגיות להתפורר: בעוד פודינג הוא קירור, לערבב יחד פירורי עוגיות, סוכר חום כהה, מלח, וקמח.
מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד מצופה היטב. לחץ לתוך החלק התחתון של צלחת עוגה ואופים עד עוגיות קלויים וריחני תערובת מחזיקה יחד, 10-15 דקות.
כדי לשרת: לשבור את העוגייה להתפורר לרסיסים גדולים. למעלה כל מנה של פודינג עם קרמבל וקצפת,אם תרצה. חנות שאריות פודינג במקרר. שמור להתפורר בנפרד בטמפרטורת החדר במיכל אטום.