קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג דלעת עם עוגיה להתפורר

פודינג דלעת עם עוגיה להתפורר
מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם allspice הקרקע, גרידה כתומה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: ריבס & תות קראמבל עם פודינג, Humpy Creek Rhubarb להתפורר עם פודינג, ו Humpy Creek Rhubarb להתפורר עם פודינג.

הוראות

1
עבור פודינג: להתאים מתלה תנור למצב באמצע ולחמם מראש תנור ל 218°. בקערה בינונית, לטאטא יחד סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, ציפורן, allspice, מלח, גרידת הדר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד דלעת וביצים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להקציף בתערובת תבלינים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
להקציף בחלב מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
יוצקים תערובת דלעת לתבנית אפייה ואופים במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 177° ואופים עד התערובת היא רק להגדיר (זה יהיה מעט jiggly במרכז אבל יהיה המשרד כפי שהוא מתקרר), כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו להתקרר לחלוטין. אל תכבה את התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
עבור עוגיות להתפורר: בעוד פודינג הוא קירור, לערבב יחד פירורי עוגיות, סוכר חום כהה, מלח, וקמח.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד מצופה היטב. לחץ לתוך החלק התחתון של צלחת עוגה ואופים עד עוגיות קלויים וריחני תערובת מחזיקה יחד, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
9
בואו להתקרר לחלוטין.
10
כדי לשרת: לשבור את העוגייה להתפורר לרסיסים גדולים. למעלה כל מנה של פודינג עם קרמבל וקצפת,אם תרצה. חנות שאריות פודינג במקרר. שמור להתפורר בנפרד בטמפרטורת החדר במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles