פודינג דלעת רפאים
מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 313 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לך ג'לטין, סוכר, חלבונים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 12 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו שיכור רפאים לשתות פודינג יריות שלי-שיר הלל ליל כל הקדושים פודינג כוסות, מילקשייק פודינג רפאים, ו עטלף רפאים ועוגיות חתול (מתכונים דומים).
הוראות
לפודינג: שמים 1 כף מים קרים בקערה גדולה.
מפזרים ג 'לטין על פני השטח, לא מערבבים ומניחים בצד עד שהג' לטין מתרכך ופורח
הביאו לרתיחה כמה סנטימטרים של מים בסיר שיכול להכיל קערת מערבל מעמד מעל המים.
מקציפים חלב, סוכר, חלמונים, קינמון ומלח בקערה חסינת חום. מניחים את הקערה מעל המים הרותחים ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עם מרית חסינת חום, עד שהתערובת מתחילה להסמיך ומצפה את גב הכף וכמעט רותחת, 10 עד 12 דקות. מסירים מיד מהאש ויוצקים על הג 'לטין, תוך הקצפה מתמדת עד להמסה מלאה של הג' לטין ומופץ באופן שווה.
מקציפים דלעת עד לאיחוד וחלק לחלוטין.
באופן שווה לחלק תערובת לתוך 12 קטן 3-אונקיית כוסות (נייר עובד בסדר) ושומרים במקרר עד סט, על 4 כדי 8 שעות.
לציפוי: הביאו לרתיחה כמה סנטימטרים של מים בסיר שיכול להכיל קערת מערבל מעמד מעל המים.
הקציפו את 2 החלבונים, הסוכר, קרם הטארטר והמלח בקערה ביד. מניחים את הקערה מעל המים הרותחים וממשיכים להקציף עד שהתערובת חמה למגע והסוכר מתמוסס, בערך 1 עד 2 דקות.
מעבירים קערה למיקסר ומקציפים עם מצורף המטרפה במהירות בינונית-גבוהה עד שהביצים מחזיקות בשיא נוקשה, כ -5 דקות.
כפית ציפוי על פודינג בצורת רוח רפאים. מקשטים עם עיניים ממתקים לקרר עד מוכן לשרת.