קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות73
מגזין

פודינג הודי

פודינג הודי
פודינג הודי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1850 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. גשו לסופר וקנו חלב, קמח תירס, דבשה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 86%. נסו פודינג הודי, פודינג הודי, ו פודינג הודי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C) ושמנים קלות צלחת אפייה 9x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מניחים 4 כוסות חם, חלב צרוב בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
3
יוצקים ארוחת תירס, קצת בכל פעם, ומערבבים כל הזמן עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
4
הסר מן החום ומערבבים מולסה ומלח, ולאחר מכן לשפוך תערובת לתוך צלחת אפייה ומערבבים 2 כוסות חלב קר.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים במשך 3 שעות, או עד סט ודוקרן מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים חמים.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. כרם היין Chenin Blanc פארק היורה Birichino עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.