קושימומחה
מוכן ב34 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג חג המולד

פודינג חג המולד
פודינג חג המולד הכנת המתכון לוקחת כ 45 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך גרידת תפוז, פירורי לחם, מוצק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכונים דומים: פודינג חג המולד, פודינג חג המולד, ו פודינג חג המולד.

הוראות

1
יום לפני שאתה רוצה קיטור הפודינג: בקערה גדולה, לערבב ביסודיות את suet, סוכר חום, קמח מנופה, פירורי לחם, allspice, ציפורן, אגוז מוסקט, וקינמון. בהדרגה לערבב את דומדמניות, סולטנות, צימוקים, קליפה מסוכרת, שקדים, ואחריו את צדות תפוח והדר. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הרום, יין שעורה, ואת סטאוט, ולאחר מכן להכות את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
דומדמניותדומדמניות
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
( 23)( 23)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שעורהשעורה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לשימור,לשימור,
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
סטאוטסטאוט
(קיבלר)(קיבלר)
SuetSuet
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים את התערובת על תערובת פירות יבשים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
3
מערבבים היטב. זה צריך להיות רופף במקצת; אם זה צריך קצת יותר נוזלי, להוסיף קצת סטאוט. מכסים את הקערה ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
למחרת: חמאה עובש פודינג 1-ליטר לארוז את תערובת פודינג לתוכו. מכסים עם פיסת קלף כפולה וגליון נייר וקושרים היטב עם חוט לרוחב החלק העליון כדי ליצור ידית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מניחים את עובש הפודינג בתוך ספינת קיטור מכוסה להגדיר על סיר של מים רותחים, ואדים במשך 8 שעות. בדוק את מפלס המים, הוספת מים רותחים לפי הצורך. כאשר הפודינג נגמר, לתת לו להתקרר ולאחר מכן להסיר את הניירות לסכל. החלף עם נייר טרי ולעשות מחרוזת חדשה לתמרון קל יותר. הגדר במקום קריר הרחק מהאור (מתחת למיטה עובד היטב).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
כדי לחמם, להגדיר סיר עם מים רותחים על חום בינוני ולשים ספינת קיטור על גבי. להפחית את החום לרתיחה עדינה, להגדיר את הפודינג באוניית הקיטור, לכסות, ולתת קיטור במשך 2 1/4 שעות. טפח את המים קצת במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
כדי לשרת, להסיר את הפודינג מן הספינה ולהסיר את העטיפה. החלק סכין צבעים סביב הפודינג, ולאחר מכן להפוך אותו על צלחת חמה.
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
8
מקשטים עם ענף של הולי. כדי להביאם את הפודינג, לחמם מצקת של ברנדי על חום ישיר, וכאשר הוא חם, בזהירות להדליק את הברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
9
מניחים את המצקת הבוערת על הפודינג, אבל לא לשפוך עד ליד השולחן. כאשר אתה עושה לאט לשפוך אותו על הפודינג, הצדדים וכל, לצפות בו להבה!
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
מגישים עם רוטב רום אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דבש הדריםדבש הדרים
11
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.

מרכיבים

1smallsתפוח, קלופים, cored, וקצוץ דקתפוח, קלופים, cored, וקצוץ דק14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שקדים blanched, קצוץשקדים blanched, קצוץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואברנדי, עבור flambeingברנדי, עבור flambeing57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פירורי לחם לבניםפירורי לחם לבנים14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קליפה מסוכרת מעורבתקליפה מסוכרת מעורבת142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דומדמניותדומדמניות113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)0(יכול להיות או להרחיק)allspice הקרקעallspice הקרקע1צביטהקמצוץ קינמון טחוןקמצוץ קינמון טחון0(יכול להיות או להרחיק)ציפורן קרקעציפורן קרקע0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1smallsגרידת לימון מגוררתגרידת לימון מגוררת1smallsגרידה מגוררת של כתוםגרידה מגוררת של כתום57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)דבש הדריםדבש הדרים4ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב הרום האהוב עליך, אופציונלירוטב הרום האהוב עליך, אופציונלי28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח עצמי עולה, מנופהקמח עצמי עולה, מנופה35אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצק, יותר במידת הצורךמוצק, יותר במידת הצורך57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)suet, מגוררsuet, מגורר57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)sultanas. kgmsultanas. kgm35אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יין שעורהיין שעורה