פודינג חג המולד הכנת המתכון לוקחת כ 45 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך גרידת תפוז, פירורי לחם, מוצק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכונים דומים: פודינג חג המולד, פודינג חג המולד, ו פודינג חג המולד.
הוראות
1
יום לפני שאתה רוצה קיטור הפודינג: בקערה גדולה, לערבב ביסודיות את suet, סוכר חום, קמח מנופה, פירורי לחם, allspice, ציפורן, אגוז מוסקט, וקינמון. בהדרגה לערבב את דומדמניות, סולטנות, צימוקים, קליפה מסוכרת, שקדים, ואחריו את צדות תפוח והדר. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הרום, יין שעורה, ואת סטאוט, ולאחר מכן להכות את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
דיאט קרם סודה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודה
דומדמניות
צימוקים זהובים
( 23)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שעורה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לשימור,
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
לוראן מטבח מקצועי®
סטאוט
(קיבלר)
Suet
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים את התערובת על תערובת פירות יבשים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
3
מערבבים היטב. זה צריך להיות רופף במקצת; אם זה צריך קצת יותר נוזלי, להוסיף קצת סטאוט. מכסים את הקערה ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטאוט
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
למחרת: חמאה עובש פודינג 1-ליטר לארוז את תערובת פודינג לתוכו. מכסים עם פיסת קלף כפולה וגליון נייר וקושרים היטב עם חוט לרוחב החלק העליון כדי ליצור ידית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מניחים את עובש הפודינג בתוך ספינת קיטור מכוסה להגדיר על סיר של מים רותחים, ואדים במשך 8 שעות. בדוק את מפלס המים, הוספת מים רותחים לפי הצורך. כאשר הפודינג נגמר, לתת לו להתקרר ולאחר מכן להסיר את הניירות לסכל. החלף עם נייר טרי ולעשות מחרוזת חדשה לתמרון קל יותר. הגדר במקום קריר הרחק מהאור (מתחת למיטה עובד היטב).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
כדי לחמם, להגדיר סיר עם מים רותחים על חום בינוני ולשים ספינת קיטור על גבי. להפחית את החום לרתיחה עדינה, להגדיר את הפודינג באוניית הקיטור, לכסות, ולתת קיטור במשך 2 1/4 שעות. טפח את המים קצת במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
כדי לשרת, להסיר את הפודינג מן הספינה ולהסיר את העטיפה. החלק סכין צבעים סביב הפודינג, ולאחר מכן להפוך אותו על צלחת חמה.
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעים
8
מקשטים עם ענף של הולי. כדי להביאם את הפודינג, לחמם מצקת של ברנדי על חום ישיר, וכאשר הוא חם, בזהירות להדליק את הברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
9
מניחים את המצקת הבוערת על הפודינג, אבל לא לשפוך עד ליד השולחן. כאשר אתה עושה לאט לשפוך אותו על הפודינג, הצדדים וכל, לצפות בו להבה!
ציוד שתשתמש בו
מצקת
10
מגישים עם רוטב רום אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דבש הדרים
11
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.