פודינג חג המולד עם רוטב ברנדי
מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו משמשים, חומץ, סוכר חום בתקיפות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג חג המולד עם רוטב ברנדי, פודינג קוטג'עם רוטב קרמל ברנדי, ו פודינג חג המולד עם רוטב מוסקט.
הוראות
שלב הראשון 11 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב.
מערבבים חלב, סודה לשתייה וחומץ; מוסיפים לתערובת בטטה, מערבבים עד שהמרכיבים היבשים לחים.
הקש תערובת בטטה לתוך עובש 6 כוס פודינג מאודה מצופה ספריי בישול. מכסים בחוזקה בנייר כסף או במכסה מצופה בתרסיס בישול.
מניחים עובש על מתלה רדוד בסיר; מוסיפים מים רותחים לצדדים חצי למעלה של עובש. מכסים ומבשלים במים רותחים 3 שעות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי, הוספת מים כדי stockpot לפי הצורך. הפוך פודינג על צלחת; לחתוך 10 פרוסות.
מערבבים גלידה רכה וברנדי, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.