פודינג טפיוקה קוקוס
פודינג קוקוס טפיוקה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך סוכר, קוקוס פתית גדול, חלב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו פודינג טפיוקה קוקוס, פודינג טפיוקה קוקוס, ו פודינג טפיוקה קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לבשל טפיוקה ב 1 1/2 qts. מים רותחים עד ללעוס רק מעט לנשוך, 5 עד 8 דקות.
בינתיים, בסיר בינוני אחר על חום בינוני, לחמם את חלב הקוקוס, 1 כוס חלב שלם, הסוכר, שעועית וניל, הקשה על שעועית בעדינות כדי לשחרר זרעים, עד מהביל, 6 עד 8 דקות.
מערבבים tapioca סחוט לתוך תערובת וניל. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד פניני טפיוקה ברורים רק רך, 3 עד 6 דקות.
תן לפודינג להתקרר, ואז להתקרר, ערבוב מדי פעם, לפחות 1 1/4 שעות.
הסר שעועית וניל ומערבבים יותר חלב אם פודינג נראה עבה מדי.
פודינג כפיות למשקפיים גבוהות. למעלה עם קוקוס קלוי ופירות טריים.
* מצא פנינה טפיוקה קטנה במעבר אפייה של חנות מכולת או מעבר מזון אסיה, או לקנות אותו בשוק אסיה. קבל קוקוס פתיתי גדול בחנות מזון טבעי וטוסט אותו בתנור 350 עד הזהב אור, 3 עד 4 דקות.
הפוך קדימה: צ ' יל פודינג עד 1 יום.