פודינג יורקשייר
Puddings יורקשייר הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 239 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים ללא תשלום, שמן זית, קמח כוסמין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו Puddings בצל יורקשייר, הרד יורקשייר פודינגס, ו גבינה כחולה יורקשייר פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים את הקמח לקערת ערבוב בינונית ומוסיפים קמצוץ מלח. לפצח את הביצים ולהקציף יחד עם הקמח, ואז בהדרגה לשפוך את החלב, ערבוב כל הזמן. לנצח את כל החומרים יחד עד הבלילה היא עקביות של שמנת. מקררים את הבלילה במשך 30 דקות.
יוצקים 1 כפית שמן לתוך החלק התחתון של כל אחת מהבארות 8 בפח מאפין שאינו מקל.
שים את מאפין פח בתנור כדי לחמם את השמן עד שהוא חם מאוד - כמעט עישון חם (כ 5 דקות).
תן את הבלילה מערבבים מהר ולאחר מכן לשפוך אותו באותה מידה לתוך כל באר בדיל (אתה צריך לשמוע את זה לרחוש וזה צריך בועה). החזירו את הפח לתנור ואפו את הפודינגים במשך 20-25 דקות, עד שהם עלו והם בצבע חום זהוב עמוק. אלה נפלאים עם מרווה ובצל"צלי".
Reprinted with permission from FOOD: Vegetarian Home Cooking © 2012 by Mary McCartney, Sterling Epicure, an imprint of Sterling Publishing Co. בע " מ. צילום: מרי מקרטני.