אם יש לכם מלח, קינמון טחון, לחם קינמון וצימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו פודינג לחם דלעת עם שמנת מוקצפת בורבון, פודינג לחם פאדג'כפול עם ציפוי שוקולד מוקצף, ו פודינג לחם שוקולד קל עם קצפת וניל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור פודינג הלחם: מחממים התנור ל 350 מעלות. הכן את החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת האפייה עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בקערה גדולה, מוסיפים את הקרואסון ואת נתחי הלחם יחד עם שבבי שוקולד מפוזרים על גבי. לזרוק בעדינות ויוצקים לתוך המנה מוכנה לוודא שכל שבבי השוקולד לא להתיישב על הקרקעית.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלב, סירופ שוקולד, סוכר חום, קינמון, מלח, אגוז מוסקט וביצים.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריות
כָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מערבבים יחד עם הידיים כדי לקבל את החמאה להתמזג עם כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
מפזרים באופן שווה על גבי צלחת האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
9
אופים חשופים עד הקצוות הם חום זהוב ואת מרכז מעיינות קצת אחורה כאשר נגע, 45 עד 50 דקות. אפשר לו להתקרר ולהתיישב במשך כ -30 דקות ולאחר מכן לעשות ריבועים יפים, או פשוט לחפור פנימה מייד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מגישים עם מנה של קצפת ויסקי. ניתן גם להגיש קר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
11
בקערה גדולה, להקציף שמנת כבדה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות