קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות20
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

פודינג כפול עם לחם שוקולד של סאני עם קצפת בורבון

פודינג כפול עם לחם שוקולד של סאני עם קצפת בורבון
אם יש לכם מלח, קינמון טחון, לחם קינמון וצימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו פודינג לחם דלעת עם שמנת מוקצפת בורבון, פודינג לחם פאדג'כפול עם ציפוי שוקולד מוקצף, ו פודינג לחם שוקולד קל עם קצפת וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור פודינג הלחם: מחממים התנור ל 350 מעלות. הכן את החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת האפייה עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בקערה גדולה, מוסיפים את הקרואסון ואת נתחי הלחם יחד עם שבבי שוקולד מפוזרים על גבי. לזרוק בעדינות ויוצקים לתוך המנה מוכנה לוודא שכל שבבי השוקולד לא להתיישב על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלב, סירופ שוקולד, סוכר חום, קינמון, מלח, אגוז מוסקט וביצים.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריות
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את פודינג שוקולד על הלחם בתבנית אפייה ולחץ את הלחם למטה לתוך פודינג כדי לספוג אותו. אפשר לנוח במשך 10 דקות. ואז תלחץ קצת שוב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
לציפוי: בקערה בינונית, לזרוק את החמאה עם הקמח כדי מעיל כל הצדדים של החמאה. ואז מוסיפים את הפקאן, סוכר חום, מלח וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מערבבים יחד עם הידיים כדי לקבל את החמאה להתמזג עם כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
מפזרים באופן שווה על גבי צלחת האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
אופים חשופים עד הקצוות הם חום זהוב ואת מרכז מעיינות קצת אחורה כאשר נגע, 45 עד 50 דקות. אפשר לו להתקרר ולהתיישב במשך כ -30 דקות ולאחר מכן לעשות ריבועים יפים, או פשוט לחפור פנימה מייד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מגישים עם מנה של קצפת ויסקי. ניתן גם להגיש קר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
11
בקערה גדולה, להקציף שמנת כבדה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים את הבורבון והסוכר וממשיכים לטאטא עד שיוצרים פסגות נוקשות כאשר המקצף מוסר מהקערה. מקררים ומגישים קר.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכָּתֵףכָּתֵף33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה, קרה וחותכת לקוביות קטנותחמאה, קרה וחותכת לקוביות קטנות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ שוקולד, כמו הרשיסירופ שוקולד, כמו הרשי1כיכרלחם צימוקים קינמון, מעופש לחתוך לריבועים 1 אינץלחם צימוקים קינמון, מעופש לחתוך לריבועים 1 אינץ6קרואסונים, מעופשים וחתוכים לחתיכות 1 אינץקרואסונים, מעופשים וחתוכים לחתיכות 1 אינץ6קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1בצל צהוב בינוני, קצוץבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'5כדי 6 שריטות אגוז מוסקט טריכדי 6 שריטות אגוז מוסקט טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקאן, קצוץפקאן, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1אוראו ממולאים כפוליםמלח ים מלדוןמלח ים מלדון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי