אם יש לכם מלח, קינמון טחון, לחם קינמון וצימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו פודינג לחם דלעת עם שמנת מוקצפת בורבון, פודינג לחם פאדג'כפול עם ציפוי שוקולד מוקצף, ו פודינג לחם שוקולד קל עם קצפת וניל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור פודינג הלחם: מחממים התנור ל 350 מעלות. הכן את החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת האפייה עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בקערה גדולה, מוסיפים את הקרואסון ואת נתחי הלחם יחד עם שבבי שוקולד מפוזרים על גבי. לזרוק בעדינות ויוצקים לתוך המנה מוכנה לוודא שכל שבבי השוקולד לא להתיישב על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
קצפת בפחית או קצפת
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלב, סירופ שוקולד, סוכר חום, קינמון, מלח, אגוז מוסקט וביצים.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים את פודינג שוקולד על הלחם בתבנית אפייה ולחץ את הלחם למטה לתוך פודינג כדי לספוג אותו. אפשר לנוח במשך 10 דקות. ואז תלחץ קצת שוב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
לציפוי: בקערה בינונית, לזרוק את החמאה עם הקמח כדי מעיל כל הצדדים של החמאה. ואז מוסיפים את הפקאן, סוכר חום, מלח וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מערבבים יחד עם הידיים כדי לקבל את החמאה להתמזג עם כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
מפזרים באופן שווה על גבי צלחת האפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
אופים חשופים עד הקצוות הם חום זהוב ואת מרכז מעיינות קצת אחורה כאשר נגע, 45 עד 50 דקות. אפשר לו להתקרר ולהתיישב במשך כ -30 דקות ולאחר מכן לעשות ריבועים יפים, או פשוט לחפור פנימה מייד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מגישים עם מנה של קצפת ויסקי. ניתן גם להגיש קר.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
11
בקערה גדולה, להקציף שמנת כבדה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים את הבורבון והסוכר וממשיכים לטאטא עד שיוצרים פסגות נוקשות כאשר המקצף מוסר מהקערה. מקררים ומגישים קר.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה