קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם אפרסקים עם רוטב קרמל

פודינג לחם אפרסקים עם רוטב קרמל
פודינג לחם אפרסקים עם רוטב קרמל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מספק כ 15 מנות . 161 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. . נסו פודינג קרמל עם רוטב קרמל קרמי, פודינג לחם Peachy אגס, ו פודינג לחם קפוצ'ינו עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
קוצצים את האפרסקים ומעכים אותם קלות בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מערבבים את החלב המרוכז הממותק והביצים; מוסיפים אותם לאפרסקים ומערבבים היטב. מערבבים במים החמים, חמאה מומסת, קינמון, ווניל. מערבבים את הלחם הצרפתי לתוך תערובת פודינג עד הלחם הוא רטוב לחלוטין. להפוך את הפודינג לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
לחם צרפתילחם צרפתי
קינמוןקינמון
פודינגפודינג
אפרסקאפרסק
ונילוניל
חמאהחמאה
לחםלחם
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים עד סכין מוכנס במרכז הפודינג יוצא נקי, על 1 שעה ו 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
5
בעוד הפודינג הוא אפייה, לשלב את הסוכר החום, 1/2 כוס חמאה, סירופ תירס, ורום בסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות או עד רק מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סירופ תירססירופ תירס
חמאהחמאה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
בואו להתקרר מעט.
7
הסר את הפודינג מהתנור ולתת לו להתקרר במשך כעשר דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים חמים עם רוטב הקרמל. מגניב ומכסה כל שאריות פודינג ולאחסן אותו במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל