קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
מגזין

פודינג לחם ג'ינג'ר דלעת

פודינג לחם ג'ינג'ר דלעת
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת-זנגביל, פודינג אורז ג'ינג'ר דלעת, ו עוגת פודינג דלעת ג'ינג'ר.

הוראות

1
סקווש: מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את הדלעת ברבעים ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
זרעיםזרעים
3
מברשת את הקרביים עם קצת שמן ולסדר אותם על תבנית אפייה, צד העור למעלה. צלי בתנור שחומם מראש עד הדלעת היא רכה כל הדרך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
הסר מהתנור ולתת מגניב. (זה יכול להיעשות 1 או 2 ימים קדימה.) כאשר הסקווש קר, להסיר אותו מן העור פירה במעבד מזון. אתה צריך 2 1/2 כוסות מחית סקווש למתכון זה. אם התערובת יבשה בעת הטיהור, להוסיף מצקת של תערובת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תנורתנור
5
פודינג: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בקערה גדולה, לשלב את השמנת הכבדה, ביצים, סוכר חום, תבלינים, וניל ומערבבים היטב. מערבבים את מחית הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
סוכר חוםסוכר חום
שמנת כבדהשמנת כבדה
ונילוניל
תבליניםתבלינים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מערבבים את הלחם, צימוקים וג ' ינג ' ר בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
יוצקים את תערובת הפודינג על הלחם כדי לכסות ולתת לו לשבת במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
9
הערה של קוק: אתה לא יכול להשתמש בכל המילוי.
10
הוסף עוד מילוי אם יש מקום בצלחת, לאחר הלחם ספוג.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
11
אופים בתנור שחומם מראש עד הקוסטרד מוגדר, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
זה נופל בקינוח! כדי לשרת, כפית את הפודינג לקערות ומפזרים אבקת סוכר של ממתקים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה