פודינג לחם ג'ינג'ר דלעת
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת-זנגביל, פודינג אורז ג'ינג'ר דלעת, ו עוגת פודינג דלעת ג'ינג'ר.
הוראות
סקווש: מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חותכים את הדלעת ברבעים ולהסיר את הזרעים.
מברשת את הקרביים עם קצת שמן ולסדר אותם על תבנית אפייה, צד העור למעלה. צלי בתנור שחומם מראש עד הדלעת היא רכה כל הדרך, על 1 שעה.
הסר מהתנור ולתת מגניב. (זה יכול להיעשות 1 או 2 ימים קדימה.) כאשר הסקווש קר, להסיר אותו מן העור פירה במעבד מזון. אתה צריך 2 1/2 כוסות מחית סקווש למתכון זה. אם התערובת יבשה בעת הטיהור, להוסיף מצקת של תערובת פודינג.
פודינג: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה, לשלב את השמנת הכבדה, ביצים, סוכר חום, תבלינים, וניל ומערבבים היטב. מערבבים את מחית הדלעת.
מערבבים את הלחם, צימוקים וג ' ינג ' ר בתבנית האפייה.
יוצקים את תערובת הפודינג על הלחם כדי לכסות ולתת לו לשבת במשך 15 דקות.
הערה של קוק: אתה לא יכול להשתמש בכל המילוי.
הוסף עוד מילוי אם יש מקום בצלחת, לאחר הלחם ספוג.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקוסטרד מוגדר, על 20 עד 25 דקות.
זה נופל בקינוח! כדי לשרת, כפית את הפודינג לקערות ומפזרים אבקת סוכר של ממתקים על גבי.