קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם דלעת ברולה

פודינג לחם דלעת ברולה
פודינג לחם דלעת ברולה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אמרטו, חלמונים, לחם קינמון וצימוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו פודינג לחם דלעת ברולה, פודינג לחם קרמל-פקאן-דלעת, ו פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חצי וחצי ו 3/4 כוס סוכר בסיר בינוני על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר סיר מחום; תערובת מגניב לפושר.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מורחים חמאה על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4
חותכים לחם לחתיכות 3/4 אינץ'. מחלקים בין שש מנות סופלה 1 1/4-גביע או כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
5
להקציף דלעת, חלמונים, ביצה, ליקר, וניל, אגוז מוסקט ומלח בקערה בינונית עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
זנים של פטריותזנים של פטריות
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים חצי חצי תערובת; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים פודינג דלעת על לחם מנות, חלוקת שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
8
בואו לעמוד 30 דקות, מדי פעם לחיצה על לחם כדי לצלול.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
9
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מניחים מנות סופלה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
יוצקים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של מנות סופלה; אוהל רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
מניחים מחבת צלייה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
אופים פודינג עד סכין מוכנס למרכז יוצא נקי, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
14
להעביר פודינגים למתלה להתקרר לחלוטין. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
15
מטאטא Preheat. כפית 1 כף שמנת מתוקה מעל כל פודינג.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
16
מפזרים 1 כף סוכר חום על כל אחד. פאדינגס צלוי עד צמרות הם תוסס וזהב חום, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
17
מגישים באופן מיידי.