פודינג לחם דלעת ברולה
פודינג לחם דלעת ברולה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אמרטו, חלמונים, לחם קינמון וצימוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו פודינג לחם דלעת ברולה, פודינג לחם קרמל-פקאן-דלעת, ו פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חצי וחצי ו 3/4 כוס סוכר בסיר בינוני על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס.
הסר סיר מחום; תערובת מגניב לפושר.
מורחים חמאה על צד אחד של כל פרוסת לחם.
חותכים לחם לחתיכות 3/4 אינץ'. מחלקים בין שש מנות סופלה 1 1/4-גביע או כוסות פודינג.
להקציף דלעת, חלמונים, ביצה, ליקר, וניל, אגוז מוסקט ומלח בקערה בינונית עד מעורבב.
מוסיפים חצי חצי תערובת; להקציף עד חלקה.
יוצקים פודינג דלעת על לחם מנות, חלוקת שווה.
בואו לעמוד 30 דקות, מדי פעם לחיצה על לחם כדי לצלול.
מניחים מנות סופלה במחבת צלייה גדולה.
יוצקים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של מנות סופלה; אוהל רופף עם נייר.
אופים פודינג עד סכין מוכנס למרכז יוצא נקי, על 45 דקות.
להעביר פודינגים למתלה להתקרר לחלוטין. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מטאטא Preheat. כפית 1 כף שמנת מתוקה מעל כל פודינג.
מפזרים 1 כף סוכר חום על כל אחד. פאדינגס צלוי עד צמרות הם תוסס וזהב חום, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 2 דקות.