פודינג לחם חמאה עם קרם פרש קרמל
פודינג לחם חמאה עם קרם פרש קרמל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 415 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 15. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת, סוכר, תוספת גלידת קרמל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תפוחי סבתא סמית 'ופודינג לחם ג' ינג'ר עם קרם אנגלייז שעועית וניל וקרם פרש קצפת, פודינג אורז קרמל עם חמאה חומה וקרם פרש, ו פודינג לחם תות עם קצפת קצפת עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים לחם בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה. בקערה גדולה שלבו את הביצים, החלב, קרם הקוקוס, הקוקוס, השימורים, הסוכר והקינמון.
יוצקים תערובת על קוביות לחם.
מניחים לעמוד 15 דקות או עד שהלחם מתרכך.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 55-65 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
בקערה גדולה מקציפים את השמנת, השמנת החמוצה, תוספת הקרמל והרום עד שנוצרות פסגות רכות.
מגישים עם פודינג לחם חם או מקורר.
מפזרים קוקוס קלוי אם רוצים.