פודינג לחם חמוציות שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם חמוציות שוקולד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך אפיית קקאו, ביצים, חמוציות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פודינג לחם חמוציות שוקולד לבן, פודינג לחם שוקולד לבן חמוציות, ו פודינג לחם שוקולד ואוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 12x8 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
מניחים לחם ואוכמניות בתבנית אפייה; לזרוק לערבב.
בקערה גדולה, עם מקציף חוט, להכות ביצים, סוכר חום, קקאו וחצי עד מעורבב היטב.
יוצקים על תערובת לחם. מערבבים תערובת בעדינות עם כף גדולה כדי מעיל לחם עם נוזל.
בואו לעמוד 10 דקות. מערבבים תערובת.
אופים חשפו 45 עד 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בסיר 1 ליטר, מערבבים סוכר מגורען, חמאה, שבבי אפייה ושמנת הקצפה. מבשלים מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט וחלק.
הסר מהחום; מערבבים בורבון (רוטב יהיה דק).
מגישים רוטב על פודינג לחם חם.