פודינג לחם ללא סוכר עם רוטב ויסקי
פודינג לחם ללא סוכר עם רוטב ויסקי עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 184 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ביצים, צימוקים, מרגרינה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג לחם עם רוטב ויסקי, פודינג לחם עם רוטב ויסקי, ו סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
שוברים לחם לחתיכות, ומניחים לקערה גדולה.
יוצקים חלב על לחם, ומוחצים עם הידיים עד מעורבב היטב. מערבבים 3 ביצים, 2 כוסות ממתיק, וניל, 3 כפות מרגרינה, וצימוקים עד מעורב באופן שווה.
אופים במשך 45 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש, או עד המשרד מאוד.
כדי להפוך את הרוטב: בקערה בינונית, שמנת יחד 1 ממתיק כוס ביצה 1 עד חלקה. בהדרגה לערבב את המרגרינה המומסת, ולהמשיך לערבב לפזר ממתיק. אם הרוטב קשה להתמזג, זה יכול להיות מחומם בעדינות, אבל להיזהר לא לצנן את הביצה. בהדרגה מערבבים בוויסקי אשר צריך להפוך את רוטב שמנת חלקה.
כדי לשרת: לאפשר פודינג להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן לחתוך לקוביות, ומניחים לתוך מנות מנות מוגנות חום הפרט.
יוצקים רוטב מעל, וחום תחת המטגן עד הזהב, על 3 דקות.