פודינג לחם מייפל קרואסון
פודינג לחם מייפל קרואסון הוא קינוח המגיש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל 733 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורש מלח, שעועית וניל, סוכר מגורען, וחצי וחצי. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. עם כפית ציון של 30%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פודינג לחם קרואסון, פודינג לחם קרואסון, ו פודינג לחם קרואסון.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
חמאה תבנית אפייה בגודל 9 על 9 אינץ ' ומרפדת אותה בניילון העולה על קירות התבנית.
חותכים את הקרואסונים לקוביות בגודל 1 אינץ ' ומניחים אותם על תבנית.
מכניסים לתנור וטוסטים למשך 10 עד 15 דקות עד שהם מעט פריכים, ואז מניחים אותם בקערה.
בינתיים, בסיר, מחממים את החצי וחצי, השמנת, המלח ושעועית הווניל על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם כדי לוודא שהתערובת לא נשרפת או נדבקת לתחתית התבנית. כאשר תערובת השמנת מגיעה לרתיחה מהירה (אל תתנו לה לרתיחה), כבו את האש. מניחים בצד להחדיר למשך 10 דקות.
בקערת ערבוב גדולה מקציפים יחד את הביצים והסוכר.
תוך הקצפה מתמדת, מוסיפים בהדרגה את תערובת השמנת החמה. מסננים מעל קוביות הקרואסון כדי להסיר את שעועית הווניל, ומניחים להשרות 15 דקות, הופכים בעדינות את הקוביות פעם אחת. רוקן את התערובת לתבנית האפייה.
בואו להשרות עוד 30 דקות, או לילה, במקרר.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מניחים את תבנית האפייה באמבט מים חמים.
אופים עד שזה עתה מתייצב וחום זהוב בהיר מאוד מעל, בערך 25 עד 30 דקות.
מניחים להתקרר ואז מצננים במקרר 4 שעות או לילה. למחרת, מכבים את הפודינג וחותכים מהפודינג תקעים עגולים בגודל 3 אינץ', מניחים אותם על תבנית חסינת מיקרוגל ומכסים בניילון.
להגשה מחממים סירופ מייפל בסיר ושומרים על חום. מחממים את תקעי פודינג הלחם במיקרוגל ומגישים עם סירופ מייפל חם.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
פודינג לחם עובד ממש טוב עם מדיראן ופדרו שימפנסנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! אתה יכול לנסות את חברת היין האיים האזוריים ורדלהו מקורי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
חברת יין האיים האזוריים ורדלו או מקורי
צהוב קש בהיר. ניחוחות של פסיפלורה, אננס, תרסיס ים וקליפת צדפות על האף. על החיך, תוסס ורענן עם פירות טרופיים בעלי גוון גבוה המוחזקים באיזון על ידי משקל ורוחב מרשימים באמצע החיך. מסתיים ארוך ונקי, עם מינרליות מלח של האיים האזוריים עוברת דרך הסיום.איזה אוכל טוב יותר לאכול עם יין מהאיים מאשר השפע של הים? רכיכות, צדפות, דגים בגריל או מטוגן הם כולם רעיונות זיווג מעולה.