קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם מייפל קרואסון

פודינג לחם מייפל קרואסון
פודינג לחם מייפל קרואסון הוא קינוח המגיש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל 733 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורש מלח, שעועית וניל, סוכר מגורען, וחצי וחצי. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. עם כפית ציון של 30%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פודינג לחם קרואסון, פודינג לחם קרואסון, ו פודינג לחם קרואסון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה תבנית אפייה בגודל 9 על 9 אינץ ' ומרפדת אותה בניילון העולה על קירות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
חותכים את הקרואסונים לקוביות בגודל 1 אינץ ' ומניחים אותם על תבנית.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מכניסים לתנור וטוסטים למשך 10 עד 15 דקות עד שהם מעט פריכים, ואז מניחים אותם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, בסיר, מחממים את החצי וחצי, השמנת, המלח ושעועית הווניל על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם כדי לוודא שהתערובת לא נשרפת או נדבקת לתחתית התבנית. כאשר תערובת השמנת מגיעה לרתיחה מהירה (אל תתנו לה לרתיחה), כבו את האש. מניחים בצד להחדיר למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בקערת ערבוב גדולה מקציפים יחד את הביצים והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
תוך הקצפה מתמדת, מוסיפים בהדרגה את תערובת השמנת החמה. מסננים מעל קוביות הקרואסון כדי להסיר את שעועית הווניל, ומניחים להשרות 15 דקות, הופכים בעדינות את הקוביות פעם אחת. רוקן את התערובת לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
קרואסוןקרואסון
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
בואו להשרות עוד 30 דקות, או לילה, במקרר.
9
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מניחים את תבנית האפייה באמבט מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
אופים עד שזה עתה מתייצב וחום זהוב בהיר מאוד מעל, בערך 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מניחים להתקרר ואז מצננים במקרר 4 שעות או לילה. למחרת, מכבים את הפודינג וחותכים מהפודינג תקעים עגולים בגודל 3 אינץ', מניחים אותם על תבנית חסינת מיקרוגל ומכסים בניילון.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
להגשה מחממים סירופ מייפל בסיר ושומרים על חום. מחממים את תקעי פודינג הלחם במיקרוגל ומגישים עם סירופ מייפל חם.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
מגישים עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

פודינג לחם עובד ממש טוב עם מדיראן ופדרו שימפנסנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! אתה יכול לנסות את חברת היין האיים האזוריים ורדלהו מקורי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
חברת יין האיים האזוריים ורדלו או מקורי
חברת יין האיים האזוריים ורדלו או מקורי
צהוב קש בהיר. ניחוחות של פסיפלורה, אננס, תרסיס ים וקליפת צדפות על האף. על החיך, תוסס ורענן עם פירות טרופיים בעלי גוון גבוה המוחזקים באיזון על ידי משקל ורוחב מרשימים באמצע החיך. מסתיים ארוך ונקי, עם מינרליות מלח של האיים האזוריים עוברת דרך הסיום.איזה אוכל טוב יותר לאכול עם יין מהאיים מאשר השפע של הים? רכיכות, צדפות, דגים בגריל או מטוגן הם כולם רעיונות זיווג מעולה.