פודינג לחם סופגנייה
. אם גידלתם סופגניות מזוגגות, תמצית ונילן, חלב שהתאדה, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו פודינג לחם סופגניות מזוגגות, עוגת פודינג לחם סופגנייה, ו פודינג סופגנייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפיית זכוכית קטנה.
לקרוע את הסופגניות לחתיכות בגודל ביס.
שלב חתיכות סופגנייה וצימוקים בתבנית אפייה מוכנה. בקערה בינונית, השתמש במערבל חשמלי כדי למזג את הביצים, התאדה חלב, סוכר, תמצית וניל ותמצית שקדים.
מערבבים בקינמון ואגוז מוסקט.
יוצקים את תערובת החלב על הסופגניות בצלחת, ולחץ למטה קלות כדי לסייע בספיגה.
בואו לעמוד במשך 15 דקות, או לכסות ולשמור בקירור לילה.
מניחים את צלחת האפייה בתוך צלחת אפייה גדולה יותר, וממלאים את המנה החיצונית עם מספיק מים ללכת על חצי במעלה הצדדים. ניתן גם להציב מטלית מתחת לצלחת הלחם, כדי למנוע ייבוש.
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.