קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

פודינג לחם עגבניות

פודינג לחם עגבניות
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, פרמג'יאנו-רג' יאנו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: פודינג לחם עגבניות, פודינג לחם צ'דר ועגבניות, ו פודינג לחם צ'דר עשב עגבניות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע. חמאה 3 ליטר צלחת אפייה רדודה (כ 13 על ידי 9 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לזרוק עגבניות בקערה עם herbes de Provence, 1 כף שמן, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. סדר עגבניות, לחתוך צדדים למעלה, במחבת גדולה כבדה 4 צדדית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לחתוך ולהשליך 1/4 אינץ ' מראש שום לחשוף שיני שום, ואז לשים על גיליון של רדיד טפטוף עם 1 כפית שמן. לעטוף שום בנייר כסף וצלי במחבת עם עגבניות עד עגבניות הם השחמה אבל עדיין עסיסי שום רך, 50 עד 60 דקות. תשאירי את התנור דולק.) שום מגניב כדי לחמם, ואז כוח דרך מסננת רשת בינונית עם מרית גומי, עורות השלכת. מילואים פירה
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד השום מבשל, לזרוק קוביות לחם בקערה גדולה עם שמן שנותר עד מצופה, ואז פרושים במחבת גיליון 4 צדדית גדולה ואופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות. מגניב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
שום גויה®שום גויה®
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
להקציף יחד חלב, שמנת, ביצים, פירה שום, 2 כפיות מלח, ו 1 1/2 פלפל כפית. מערבבים בגבינות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
מעבירים לחם לתבנית אפייה, ואז שופכים תערובת ביצים על לחם ומוסיפים עגבניות, דוחפים כמה למטה בין קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
אופים עד המשרד למגע וזהב חום כתמים, 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
פודינג לחם הוא הטוב ביותר ביום שהוא עשה אבל יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב). מחממים, מכוסים בנייר כסף, בתנור 177°.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות