פודינג לחם עגבניות
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, פרמג'יאנו-רג' יאנו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: פודינג לחם עגבניות, פודינג לחם צ'דר ועגבניות, ו פודינג לחם צ'דר עשב עגבניות.
הוראות
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע. חמאה 3 ליטר צלחת אפייה רדודה (כ 13 על ידי 9 אינץ').
לזרוק עגבניות בקערה עם herbes de Provence, 1 כף שמן, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. סדר עגבניות, לחתוך צדדים למעלה, במחבת גדולה כבדה 4 צדדית.
לחתוך ולהשליך 1/4 אינץ ' מראש שום לחשוף שיני שום, ואז לשים על גיליון של רדיד טפטוף עם 1 כפית שמן. לעטוף שום בנייר כסף וצלי במחבת עם עגבניות עד עגבניות הם השחמה אבל עדיין עסיסי שום רך, 50 עד 60 דקות. תשאירי את התנור דולק.) שום מגניב כדי לחמם, ואז כוח דרך מסננת רשת בינונית עם מרית גומי, עורות השלכת. מילואים פירה
בעוד השום מבשל, לזרוק קוביות לחם בקערה גדולה עם שמן שנותר עד מצופה, ואז פרושים במחבת גיליון 4 צדדית גדולה ואופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות. מגניב במחבת.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
להקציף יחד חלב, שמנת, ביצים, פירה שום, 2 כפיות מלח, ו 1 1/2 פלפל כפית. מערבבים בגבינות.
מעבירים לחם לתבנית אפייה, ואז שופכים תערובת ביצים על לחם ומוסיפים עגבניות, דוחפים כמה למטה בין קוביות לחם.
אופים עד המשרד למגע וזהב חום כתמים, 50 עד 60 דקות.
פודינג לחם הוא הטוב ביותר ביום שהוא עשה אבל יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב). מחממים, מכוסים בנייר כסף, בתנור 177°.