קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

פודינג לחם עגבניות

פודינג לחם עגבניות
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, פרמג'יאנו-רג' יאנו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: פודינג לחם עגבניות, פודינג לחם צ'דר ועגבניות, ו פודינג לחם צ'דר עשב עגבניות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע. חמאה 3 ליטר צלחת אפייה רדודה (כ 13 על ידי 9 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לזרוק עגבניות בקערה עם herbes de Provence, 1 כף שמן, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. סדר עגבניות, לחתוך צדדים למעלה, במחבת גדולה כבדה 4 צדדית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לחתוך ולהשליך 1/4 אינץ ' מראש שום לחשוף שיני שום, ואז לשים על גיליון של רדיד טפטוף עם 1 כפית שמן. לעטוף שום בנייר כסף וצלי במחבת עם עגבניות עד עגבניות הם השחמה אבל עדיין עסיסי שום רך, 50 עד 60 דקות. תשאירי את התנור דולק.) שום מגניב כדי לחמם, ואז כוח דרך מסננת רשת בינונית עם מרית גומי, עורות השלכת. מילואים פירה
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בעוד השום מבשל, לזרוק קוביות לחם בקערה גדולה עם שמן שנותר עד מצופה, ואז פרושים במחבת גיליון 4 צדדית גדולה ואופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות. מגניב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
להקציף יחד חלב, שמנת, ביצים, פירה שום, 2 כפיות מלח, ו 1 1/2 פלפל כפית. מערבבים בגבינות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מעבירים לחם לתבנית אפייה, ואז שופכים תערובת ביצים על לחם ומוסיפים עגבניות, דוחפים כמה למטה בין קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
אופים עד המשרד למגע וזהב חום כתמים, 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
פודינג לחם הוא הטוב ביותר ביום שהוא עשה אבל יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב). מחממים, מכוסים בנייר כסף, בתנור 177°.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)