פודינג לחם עגבניות-בזיליקום דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פרמזן, עגבניות ענבים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג לחם עגבניות ריחן מלוח # LoveMySilk, חציל עגבניות ריחן פודינג לחם (יום שני ללא בשר), ו לחם בזיליקום עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מילוי: לשים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה 9 על 13 על ידי 2 אינץ זכוכית צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
תנור
2
מוסיפים את קוביות הלחם ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
3
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיף את שאלוט ושום. לבשל, ערבוב כל הזמן עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
5
מוסיפים את העגבניות ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד רך מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
6
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
יוצקים את תערובת עגבניות וגבינת פרמזן על קוביות הלחם ומשלבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
קוביות לחם
עגבנייה
8
פודינג: בקערה גדולה, להכות את הביצים, חלב, מלח ופלפל יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
פלפל
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
יוצקים את פודינג מעל תערובת הלחם בעדינות לזרוק מעיל.