פודינג לחם פונטינה מלוח בן לילה
פודינג לחם פונטינה מלוח לילה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. אם יש לכם חרדל קרקע אבן, פלפל, בזיליקוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו נקניק, פונטינה, פודינג לחם תרד, פודינג לחם פונטינן ופרמזן פטריות, ו פודינג לחם מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חתיכות לחם בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ', ומניחים בצד.
מבשלים בייקון מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה 15 דקות או עד פריך, ערבוב מדי פעם.
הסר בייקון מחבת, ולנקז על מגבות נייר, שומר על 2 כפות טפטוף במחבת.
מוסיפים פטריות, ומטגנים 10 דקות או עד מכרז.
מוסיפים 2 כפות חרדל, ומבשלים 1 דקה יותר.
מסננים כל נוזל עודף מחבת.
העברת תערובת פטריות לתבנית אפייה שמורה; להוסיף בייקון ובזיליקום, ולזרוק עם לחם עד מופץ באופן שווה.
מפזרים באופן שווה עם גבינה.
לטאטא יחד הנותרים 1 כף חרדל, ביצים, הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה.
יוצקים על תערובת הלחם, מכסים בנייר כסף, ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
הסר פודינג לחם מן המקרר, ואופים, מכוסה בנייר כסף, ב 350 במשך 35 דקות. לחשוף ולאפות 15 עד 20 דקות יותר או עד חום זהוב בהיר.