פודינג לחם פטריות בר
פודינג לחם פטריות בר דורש מסביב 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 446 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, פרמזן, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פודינג לחם פטריות בר, פודינג לחם פטריות בר, ו פודינג לחם פטריות בר.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
על מחבת גיליון לשים לחם קוביות. צולים אותו בתנור עד להזהבה, כ -5 דקות.
במחבת מטגנת גדולה ממיסים את החמאה ומקפיצים את שאלוט עד שהוא פשוט נבול.
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד להשחמה, כ -6 דקות.
בקערה גדולה להכין פודינג, להקציף יחד את השמנת עם הביצים ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים קוביות לחם קלויות יחד עם העירית, הטימין והרוזמרין לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את הפטריות המוקפצות ומערבבים פנימה את הפרמזן המגורד.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', מעליה פרמזן מגורד יותר, לפי הטעם.
אופים 45 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב והקרם מוגדר.