סלט סלק עם שקדים מרקונן מסוכר נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 57 דקות. אם יש לך פריזי, מיץ תפוזים, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט סלק עם שקדים מרקונן מסוכרים, סלט אורז בר עם שקדים Marconan, ו סלט תאנה עם גבינת קברלס ושקדים מרקוניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות. בתבנית אפייה גדולה, לזרוק את הסלק עם 2 כפות שמן זית. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 1 1/2 שעות, או עד למכרז. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף לחתוך אותם 1/2 אינץ ' פלחי.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
בינתיים, קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. בסיר בינוני, לשלב את 1 כף. של חמאה עם סוכר, סירופ תירס, קמצוץ כל מלח קאיין ולהביא לרתיחה, ערבוב, להמיס את הסוכר.
מוסיפים את השקדים ומערבבים עד מצופה באופן שווה עם הסירופ. לגרד את השקדים על גיליון אפייה מצופה קלף בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים עם הסלק במשך כ 12 דקות, עד הזהב ו buggling.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
תן האגוזים מגניב במשך כ -25 דקות, ולאחר מכן לפרוץ לאשכולות קטנים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
6
בסיר קטן, מבשלים את מיץ התפוזים מעל חום מתון עד מופחת 2 כפות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
7
בואו מגניב, ואז להעביר לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
להקציף בחומץ, חרדל, שאלוט. Gradullay להקציף ב 1/2 כוס שמן זית העונה את הרוטב עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מוסיפים את הסלק ופריזי וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב מתולתל
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
10
מעבירים את הסלט למגש או קערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מקשטים עם שקדים מסוכרים, מגלחים את הפקורינו למעלה ומגישים.(קלופים, סלק קלוי ואת ההלבשה ניתן refrierated לילה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. השקדים יכולים להתבצע שבוע מראש, לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)