סלט פקאן סלק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט פקאן סלק. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו שאלוט, סוכר חום, חומץ יין אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלק קלוי, גבינת עיזים וסלט מייפל פקאן, סלט כרוב קורי וסלט סלק אדום עם רוטב בלסמי אוכמניות ופקאן פרמזן, ו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
גזעים סלק לקצץ 1 אינץ' ; בעדינות לשטוף סלק. לעטוף בנפרד בנייר אלומיניום, ומניחים על מחבת רול ג ' לי.
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מכרז.
להעביר מתלה תיל, ולתת מגניב, עטוף בנייר כסף, 30 דקות.
בינתיים, להקטין את טמפרטורת התנור ל 35
אופים פקאן בשכבה אחת במחבת ג ' לי רול 5 עד 7 דקות או עד קלוי קלוי וריחני. מגניב לחלוטין על מתלה חוט (כ 15 דקות).
לטאטא יחד חומץ הבא 5 מרכיבים בקערה קטנה.
מוסיפים שמן בזרם איטי, יציב, מקציפים כל הזמן עד חלקה.
לקלף סלק, ולהסיר קצות גזע.
חותכים סלק לתוך 1/2 אינץ ' טריזים; בעדינות לזרוק עם 1/3 כוס תערובת חומץ.
לארגן ירקות על מגש הגשה. למעלה עם תערובת סלק, גבינת Gorgonzola, פקאן; לשרת עם ויניגרט הנותרים.