קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות18
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם פקאן עם רוטב רפרפת רום

פודינג לחם פקאן עם רוטב רפרפת רום
פודינג לחם פקאן עם רוטב רפרפת רום לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 565 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.17 $ למנה. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, אגוזי פקאן, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 21% , וזה די גרוע. נסו פודינג לחם עם רוטב רפרפת וניל , פודינג לחם שוקולד עם רוטב רפרפת , ופודינג לחם דלעת עם רוטב רום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, טורפים את שמונת המרכיבים הראשונים. מערבבים בעדינות לחם ואגוזי פקאן; מניחים לעמוד 10 דקות או עד שהלחם מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
בננה (בשלה), מעוכהבננה (בשלה), מעוכה
ציוד שתשתמש בו
בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'
ענפי רוזמרין טריים נוספים, לא חובהענפי רוזמרין טריים נוספים, לא חובה
2
העבר ל-8-in. תבנית אפייה מרובעת מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
3 פריכיות גרהם שלמות מופחתות שומן, מרוסקות3 פריכיות גרהם שלמות מופחתות שומן, מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
לחם חלה בן יום בקוביותלחם חלה בן יום בקוביות
3
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
5 כפות צ'דר מגורר5 כפות צ'דר מגורר
סכיןסכין
4
לרוטב, מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והמלח בסיר קטן וכבד. מערבבים פנימה חלב וחלב מאדה עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' במילוי קרם שוקולד מעוכות דקעוגיות סנדוויץ' במילוי קרם שוקולד מעוכות דק
עמילן תירסעמילן תירס
(שמורת צ'יפוטלס)(שמורת צ'יפוטלס)
אריזת מתנה צהובה לכיסוי קרשאריזת מתנה צהובה לכיסוי קרש
עגבנייה טרייה, לציפוי כל המבורגרעגבנייה טרייה, לציפוי כל המבורגר
פסטה פפרדלה של 3/4 פאונד (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)פסטה פפרדלה של 3/4 פאונד (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ציפוי וניל2 כפות ציפוי וניל
5
מסירים מהאש.
6
מקציפים כמות קטנה מהתערובת החמה לתוך תחליף הביצים; מחזירים הכל למחבת תוך טריפה מתמדת. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצהתחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'
רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)
7
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את שאר החומרים.
8
מגישים חם עם פודינג לחם. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
בננה (בשלה), מעוכהבננה (בשלה), מעוכה

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

פודינג לחם עובד ממש טוב עם מדירן ופדרו שימנז. הטעם המתוק והאגוזי של פדרו שימנז עם תווים של תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיירין היא אופציה נוספת - אתה יכול אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.