פודינג לחם פקאן עם רוטב רפרפת רום
פודינג לחם פקאן עם רוטב רפרפת רום לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 565 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.17 $ למנה. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, אגוזי פקאן, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 21% , וזה די גרוע. נסו פודינג לחם עם רוטב רפרפת וניל , פודינג לחם שוקולד עם רוטב רפרפת , ופודינג לחם דלעת עם רוטב רום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, טורפים את שמונת המרכיבים הראשונים. מערבבים בעדינות לחם ואגוזי פקאן; מניחים לעמוד 10 דקות או עד שהלחם מתרכך.
העבר ל-8-in. תבנית אפייה מרובעת מצופה בספריי בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
לרוטב, מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והמלח בסיר קטן וכבד. מערבבים פנימה חלב וחלב מאדה עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מקציפים כמות קטנה מהתערובת החמה לתוך תחליף הביצים; מחזירים הכל למחבת תוך טריפה מתמדת. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את שאר החומרים.
מגישים חם עם פודינג לחם. מקררים שאריות.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
פודינג לחם עובד ממש טוב עם מדירן ופדרו שימנז. הטעם המתוק והאגוזי של פדרו שימנז עם תווים של תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיירין היא אופציה נוספת - אתה יכול אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.