קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם פרליין

פודינג לחם פרליין
פודינג לחם פרליין הוא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 794 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 57g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם מים, אגוז מוסקט טחון, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג לחם פקאן פרלין, ארוחת בוקר פודינג לחם פרלין, ו פודינג לחם מטוגן פרליין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות f. שמן מאפין פחיות עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערת ערבוב, לטאטא את הביצים, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, ווניל יחד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
להקציף את החלב והשמנת. מקפלים את הלחם ואת pralines. מכסים את התערובת בניילון נצמד ומקררים למשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
כפית את המילוי לתוך כל מאפין פח.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
5
מניחים את מאפין פח על תבנית אפייה ואופים במשך כ 30 עד 35 דקות או עד המרכז הוא מוצק.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מגישים את הפודינג עם רוטב אנגלייז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
בסיר כבד תחתית, לשלב את הסוכר החום הקל, סוכר מגורען, שמנת כבדה, חמאה, ומים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומערבבים כל הזמן עד פרלינים להגיע לשלב סופטבול, 238-240 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
9
תוסיף את הפקאן לממתקים, ותוציא את המחבת מהתנור. המשך לערבב את הממתקים במרץ עם כף עץ עד הממתקים מתקררים, ואת הפקאן להישאר מושעה הממתקים, על 2 דקות. כפית את pralines החוצה על קלף או רדיד אלומיניום מצופה מחבת גיליון להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מחממים את הקרם הכבד, החלב, ואת פולי הוניל בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מניחים את חלמוני ביצה וסוכר בקערת ערבוב חסינת חום ולהכות עד צהוב חיוור בצבע וכל הסוכר מומס. מזג בערך חצי כוס של תערובת הקרם לתוך תערובת הביצה ולטפוח במרץ כדי לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
מוסיפים את תערובת הביצים לסיר עם תערובת הקרם ומבשלים, מערבבים כל הזמן עם מקצף, או כף עץ. הקפד לערבב בפינות הסיר ולהוריד את החום מעט. מערבבים את התערובת במשך 4 עד 5 דקות או עד פודינג התעבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
הסר מהתנור ומאמץ את פודינג דרך מסננת רשת בסדר לקערה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מניחים את הקערה בקערה אחרת חצי מלא קרח ומים כדי לקרר את הפודינג. כדי לצנן את פודינג מהר יותר, מערבבים אותו מדי פעם עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה