פודינג לחם פרליין
פודינג לחם פרליין הוא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 794 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 57g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם מים, אגוז מוסקט טחון, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג לחם פקאן פרלין, ארוחת בוקר פודינג לחם פרלין, ו פודינג לחם מטוגן פרליין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות f. שמן מאפין פחיות עם החמאה.
בקערת ערבוב, לטאטא את הביצים, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, ווניל יחד.
להקציף את החלב והשמנת. מקפלים את הלחם ואת pralines. מכסים את התערובת בניילון נצמד ומקררים למשך 2 שעות.
כפית את המילוי לתוך כל מאפין פח.
מניחים את מאפין פח על תבנית אפייה ואופים במשך כ 30 עד 35 דקות או עד המרכז הוא מוצק.
מגישים את הפודינג עם רוטב אנגלייז.
בסיר כבד תחתית, לשלב את הסוכר החום הקל, סוכר מגורען, שמנת כבדה, חמאה, ומים.
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומערבבים כל הזמן עד פרלינים להגיע לשלב סופטבול, 238-240 מעלות F.
תוסיף את הפקאן לממתקים, ותוציא את המחבת מהתנור. המשך לערבב את הממתקים במרץ עם כף עץ עד הממתקים מתקררים, ואת הפקאן להישאר מושעה הממתקים, על 2 דקות. כפית את pralines החוצה על קלף או רדיד אלומיניום מצופה מחבת גיליון להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
מחממים את הקרם הכבד, החלב, ואת פולי הוניל בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית.
מניחים את חלמוני ביצה וסוכר בקערת ערבוב חסינת חום ולהכות עד צהוב חיוור בצבע וכל הסוכר מומס. מזג בערך חצי כוס של תערובת הקרם לתוך תערובת הביצה ולטפוח במרץ כדי לשלב היטב.
מוסיפים את תערובת הביצים לסיר עם תערובת הקרם ומבשלים, מערבבים כל הזמן עם מקצף, או כף עץ. הקפד לערבב בפינות הסיר ולהוריד את החום מעט. מערבבים את התערובת במשך 4 עד 5 דקות או עד פודינג התעבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף.
הסר מהתנור ומאמץ את פודינג דרך מסננת רשת בסדר לקערה נקייה.
מניחים את הקערה בקערה אחרת חצי מלא קרח ומים כדי לקרר את הפודינג. כדי לצנן את פודינג מהר יותר, מערבבים אותו מדי פעם עם כפית.