קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

פודינג לחם שוקולד

פודינג לחם שוקולד
גשו לסופר וקנו לחם, ביצים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
משמנים קלות צלחת אפייה של 13 על 9 אינץ ' ומניחים את הלחם בצלחת. בקערה גדולה, להקציף יחד את החלב, שמנת וליקר. באמצעות קערה נוספת, לשלב את הסוכר, סוכר חום, אבקת קקאו ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכר חוםסוכר חום
ליקרליקר
לחםלחם
קרםקרם
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את תערובת הסוכר לתערובת החלב ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלבחלב
4
מוסיף את תמצית וניל ושקדים, וקינמון לביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
קינמוןקינמון
ונילוניל
ביצהביצה
5
מערבבים את תערובת הביצים לתערובת החלב ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
6
מערבבים את השוקולד המגורד לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
7
יוצקים את התערובת על הלחם הקוביות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
תן לתערובת לעמוד, ערבוב מדי פעם במשך כ 20 דקות או עד הלחם סופג את רוב תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
חלבחלב
9
אופים פודינג במשך 1 שעה או עד סט. בדוק פודינג על ידי החדרת סכין באמצע וזה צריך לצאת נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
10
מגישים את הפודינג חם,או לקרר ומגישים צונן עם קצפת אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת