פודינג לחם שוקולד
גשו לסופר וקנו לחם, ביצים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
משמנים קלות צלחת אפייה של 13 על 9 אינץ ' ומניחים את הלחם בצלחת. בקערה גדולה, להקציף יחד את החלב, שמנת וליקר. באמצעות קערה נוספת, לשלב את הסוכר, סוכר חום, אבקת קקאו ומערבבים היטב.
מוסיפים את תערובת הסוכר לתערובת החלב ומערבבים היטב.
מוסיף את תמצית וניל ושקדים, וקינמון לביצים מוכות.
מערבבים את תערובת הביצים לתערובת החלב ומערבבים היטב.
מערבבים את השוקולד המגורד לתוך התערובת.
יוצקים את התערובת על הלחם הקוביות במחבת.
תן לתערובת לעמוד, ערבוב מדי פעם במשך כ 20 דקות או עד הלחם סופג את רוב תערובת החלב.
אופים פודינג במשך 1 שעה או עד סט. בדוק פודינג על ידי החדרת סכין באמצע וזה צריך לצאת נקי.
מגישים את הפודינג חם,או לקרר ומגישים צונן עם קצפת אם תרצה.