גשו לסופר וקנו לחם, ביצים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
משמנים קלות צלחת אפייה של 13 על 9 אינץ ' ומניחים את הלחם בצלחת. בקערה גדולה, להקציף יחד את החלב, שמנת וליקר. באמצעות קערה נוספת, לשלב את הסוכר, סוכר חום, אבקת קקאו ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
סוכר חום
ליקר
לחם
קרם
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מקציף
קערה
3
מוסיפים את תערובת הסוכר לתערובת החלב ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
חלב
4
מוסיף את תמצית וניל ושקדים, וקינמון לביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
קינמון
וניל
ביצה
5
מערבבים את תערובת הביצים לתערובת החלב ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ביצה
6
מערבבים את השוקולד המגורד לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
7
יוצקים את התערובת על הלחם הקוביות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
תן לתערובת לעמוד, ערבוב מדי פעם במשך כ 20 דקות או עד הלחם סופג את רוב תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
לחם
חלב
9
אופים פודינג במשך 1 שעה או עד סט. בדוק פודינג על ידי החדרת סכין באמצע וזה צריך לצאת נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
10
מגישים את הפודינג חם,או לקרר ומגישים צונן עם קצפת אם תרצה.