פודינג לחם שוקולד אגוזים
פודינג לחם אגוזי לוז שוקולד הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שוקולד, חלבונים, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פודינג אגוזי לוז שוקולד, עוגת פודינג אגוזים ושוקולד, ו אגוזי לוז Decadent-פודינג שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 3 דקות או עד שוקולד נמס, תוך ערבוב כל הזמן (לא להרתיח).
מערבבים חלבונים ביצה בקערה גדולה; בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים ליקר, וניל, ומלח.
מוסיפים לחם, זורקים בעדינות למעיל.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מכסים בנייר כסף; צמרמורת 30 דקות או עד 4 שעות.
מפזרים אגוזי לוז באופן שווה על פודינג.
מניחים צלחת בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות נוספים 5 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים כל לחם פודינג חתיכה חמה עם 1/4 כוס גלידה.