פודינג לחם שוקולד כפול עם קצפת בורבון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג לחם שוקולד כפול עם קצפת בורבון. מתכון זה מכין 12 מנות עם 519 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 96 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם בורבון, לחם קינמון-צימוקים, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו פודינג לחם שוקולד כפול של סאני עם קצפת בורבון, פודינג לחם דלעת עם קצפת בורבון, ו פודינג לחם פאדג'כפול עם תוספת קצפת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 3 1/2 ליטר תבנית אפייה סגלגלה
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מכינים את תחתית ודפנות תבנית האפייה עם החמאה. בקערה גדולה מוסיפים את נתחי הלחם והקרואסון יחד עם השוקולד צ ' יפס המפוזר מעל. זורקים בעדינות ויוצקים לכלי המוכן ומוודאים שכל השוקולד צ ' יפס לא מתיישבים בתחתית.
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, הסוכר החום, הקינמון, אגוז המוסקט, החלב, סירופ השוקולד ו 1/2 כפית מלח.
יוצקים את פודינג השוקולד על הלחם והשוקולד בכלי ולוחצים את הלחם כלפי מטה לתוך הרפרפת כדי לספוג אותו. אפשר לנוח 10 דקות. ואז לחץ שוב מעט כלפי מטה.
אופים ללא כיסוי עד שהקצוות מזהיבים והמרכז קופץ מעט לאחור כשנוגעים בו, 45 עד 50 דקות. הניחו לו להתקרר והסתפקו בכ-30 דקות ואז הכינו ריבועים יפים, או פשוט חפרו מיד.
מגישים עם מנה של קצפת בורבון, מתכון כדלקמן. ניתן להגיש גם קר.
בקערה גדולה מקציפים את השמנת הכבדה עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים את הסוכר והבורבון וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות נוקשות כשמוציאים את הקצף מהקערה. מקררים ומגישים קר.