לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג לחם שוקולד כפול עם קצפת בורבון. מתכון זה מכין 12 מנות עם 519 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 96 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם בורבון, לחם קינמון-צימוקים, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו פודינג לחם שוקולד כפול של סאני עם קצפת בורבון, פודינג לחם דלעת עם קצפת בורבון, ו פודינג לחם פאדג'כפול עם תוספת קצפת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 3 1/2 ליטר תבנית אפייה סגלגלה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מכינים את תחתית ודפנות תבנית האפייה עם החמאה. בקערה גדולה מוסיפים את נתחי הלחם והקרואסון יחד עם השוקולד צ ' יפס המפוזר מעל. זורקים בעדינות ויוצקים לכלי המוכן ומוודאים שכל השוקולד צ ' יפס לא מתיישבים בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
קצפת בפחית או קצפת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, הסוכר החום, הקינמון, אגוז המוסקט, החלב, סירופ השוקולד ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים את פודינג השוקולד על הלחם והשוקולד בכלי ולוחצים את הלחם כלפי מטה לתוך הרפרפת כדי לספוג אותו. אפשר לנוח 10 דקות. ואז לחץ שוב מעט כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
7
אופים ללא כיסוי עד שהקצוות מזהיבים והמרכז קופץ מעט לאחור כשנוגעים בו, 45 עד 50 דקות. הניחו לו להתקרר והסתפקו בכ-30 דקות ואז הכינו ריבועים יפים, או פשוט חפרו מיד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מגישים עם מנה של קצפת בורבון, מתכון כדלקמן. ניתן להגיש גם קר.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
9
בקערה גדולה מקציפים את השמנת הכבדה עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים את הסוכר והבורבון וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות נוקשות כשמוציאים את הקצף מהקערה. מקררים ומגישים קר.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה