פודינג לחם שוקולד עם רוטב קרמל
והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 718 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב מרוכז, חלה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם חלה עם שוקולד ורוטב קרמל, פודינג לחם שוקולד דלעת עם רוטב קרמל מלוח # SundaySupper, ו פודינג קרמל עם רוטב קרמל קרמי.
הוראות
מעיל צלחת אפייה 11-x 7-inch עם ספריי בישול; להפריש.
מניחים לחם בקערה גדולה; מניחים בצד.
לטאטא ביצים בקערה גדולה עד קצף מעט מעובה, על 3 דקות.
מוסיפים סוכר, ומקציפים עד בשילוב, כ 2 דקות.
מוסיפים חלב מרוכז ממותק ואת 4 המרכיבים הבאים, לטאטא עד עבה. מערבבים בכל השוקולדים.
יוצקים תערובת ביצים על לחם, מוודאים שהוא רווי באופן שווה.
בואו לעמוד 30 דקות. תערובת לחם כפית למחבת.
אופים 40 דקות או עד חום זהוב ונפוח.
בזמן שהפודינג אופה, תכיני רוטב.
מערבבים סוכר ומים בסיר כבד קטן על חום בינוני גבוה; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מתמוסס.
המשך בישול, בלי לערבב, 15 דקות או עד הזהב.
מערבבים חמאה וגבינת שמנת בקערה חסינת חום. בזהירות לשפוך תערובת סוכר על תערובת חמאה, ערבוב כל הזמן עם מקצף (תערובת יהיה חם תוסס). מגניב מעט; מערבבים 2 כפות חלב.
יוצקים רוטב על פודינג ממש לפני ההגשה.