קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

לזניה מקסיקנית

לזניה מקסיקנית
המתכון לזניה מקסיקנית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותביאו סלסה, גבינת מונטריי ג'ק, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו לזניה מקסיקנית, לזניה מקסיקנית, ו לזניה מקסיקנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375ºF. לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים בשר בקר, בצל, כוסברה וצ 'ילי אדום במחבת 10 אינץ' על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר חום; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מקום 5 של האטריות בחלק התחתון של צלחת אפייה מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
שכבה עם 1 1/2 כוסות של תערובת הבשר, 1 כוס של גבינת ריקוטה ו 1 1/4 כוסות של סלסה. חזור עם שאריות אטריות, תערובת בקר, גבינת ריקוטה וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מפזרים גבינת מונטריי ג ' ק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
6
אופים חשפו 35 עד 40 דקות או עד חם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.