לזניה מקסיקנית
המתכון לזניה מקסיקנית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותביאו סלסה, גבינת מונטריי ג'ק, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו לזניה מקסיקנית, לזניה מקסיקנית, ו לזניה מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375ºF. לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה.
מבשלים בשר בקר, בצל, כוסברה וצ 'ילי אדום במחבת 10 אינץ' על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר חום; לנקז.
מקום 5 של האטריות בחלק התחתון של צלחת אפייה מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'.
שכבה עם 1 1/2 כוסות של תערובת הבשר, 1 כוס של גבינת ריקוטה ו 1 1/4 כוסות של סלסה. חזור עם שאריות אטריות, תערובת בקר, גבינת ריקוטה וסלסה.
מפזרים גבינת מונטריי ג ' ק.
אופים חשפו 35 עד 40 דקות או עד חם.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.