קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם שיבולת שועל בננה

פודינג לחם שיבולת שועל בננה
פודינג לחם שיבולת שועל בננה יכול להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. תמורת 41 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 6 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 257 קלוריות . 43 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . אם יש לכם בננות, שיבולת שועל מגולגלת, חלב דל שומן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 46% , וזה די טוב. מתכונים דומים: פודינג שיבולת שועל בננה , לחם בננה מקמח שיבולת שועל ולחם בננה שיבולת שועל צ'יאן .

הוראות

1
בקערה גדולה שוברים את הלחם לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים שיבולת שועל וחלב; לְרַגֵשׁ.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
3
מניחים לעמוד במשך 30 דקות.
4
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 8x8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
לתערובת החלב מוסיפים: חמאה, בננות, סוכר חום וצימוקים (אם רוצים). מערבבים רק לאיחוד ויוצקים לתבנית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים ב-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 45-55 דקות, או עד שהפודינג מתייצב. מצננים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®