פודינג לחם תבלין דלעת
אם יש לכם חלב, סוכר, דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת ותבלינים, עוגות פודינג תבלין דלעת, ו עוגת פודינג תבלין דלעת.
הוראות
חותכים לחם תבלין דלעת לקוביות 1/2 אינץ ' עם סכין משונן.
מורחים קוביות בשכבה אחת על מחבת ג ' לירול משומנת קלות.
אופים ב 400 במשך 11 עד 14 דקות או עד קלוי קלות.
הסר קוביות מהתנור; להפריש. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
לטאטא יחד ביצים, חלמונים ביצה, 1/2 כוס סוכר, דלעת, גרידת לימון, ומלח בקערת ערבוב גדולה עד מעורבב היטב.
לטאטא בחלב 1/2 כוסות שמנת עד מעורבב.
מוסיפים קוביות לחם דלעת קלויות לתערובת פודינג, ערבוב בעדינות כדי להרטיב באופן שווה.
משמנים צלחת אפייה בגודל 11 על 7 אינץ'.
יוצקים תערובת פודינג לחם לתבנית אפייה, מתפשטים באופן שווה; מפזרים הנותרים 2 כפות סוכר.
יוצקים מי ברז חמים לעומק של 3/4 אינץ ' במחבת צלייה.
מניחים צלחת אפייה המכילה פודינג לחם במרכז מחבת צלייה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה 10 דקות או עד שנקבע במרכז.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מגישים חם עם קצפת או גלידה.