פודינג ענבים אגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג ענבים אגוזים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, דגני ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פודינג ענבים אגוזים, פודינג ענבים אגוזים, ו לחם ענבים-אגוזים (Abm) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. חמאה 8 x 8 צלחת אפיית זכוכית.
יוצקים ¾ כוס ענבים-אגוזים בקערה בינונית ומניחים בצד, שומרים את השאר לקישוט.
בסיר קטן, חלב חום מעל בינוני גבוה עד קצת ביישן של רותחים.
יוצקים חלב על ענבים אגוזים ולתת לשבת במשך 5 דקות.
בקערה קטנה לטאטא יחד ביצים, סוכר, וניל, קינמון, ואגוז מוסקט עד רק בשילוב. לאחר ענבים-אגוזים סיים השרייה, לאט לטאטא 3 כפות של חלב חם לתערובת הביצה כדי למזג את הביצים. ואז לאט לאט לשפוך את תערובת הביצים לתוך תערובת חלב ענבים אגוזים לטאטא כל הזמן עד בשילוב.
יוצקים פודינג לתבנית אפייה משומנת.
מניחים את המנה במחבת צלייה גדולה יותר ולאחר מכן למלא את המחבת צלייה עם מים עד שהוא מגיע כחצי דרך בצד של צלחת האפייה (על עומק הפודינג).
אופים במשך 55 דקות או עד פודינג מוגדר במרכז. מגניב ומגישים עם גלידת וניל ואגוזי ענבים מפוזרים על גבי.