פודינג קינמון תפוח עם שעועית וניל קצפת
פודינג קינמון תפוח עם וניל שעועית קצפת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 499 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. אם יש לך ביצים, סבתא סמית תפוח, קלבדוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די גרוע. נסו וניל שעועית גלידה קאפקייקס עם תפוח קינמון קצפת מטבח ניסיוני של קארי, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו פודינג לחם שוקולד קל עם קצפת וניל (מתכונים דומים).
הוראות
עבור פודינג הלחם: מחממים את התנור ל 300 מעלות F. ומניחים מתלה במרכז התנור. גריז קל ארבעה ramekins עמיד בפני חום 6 אונקיה עם חמאה.
מניחים את ramekins לתוך צלחת אפייה כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק אותם בלי לגעת.
מניחים את קוביות הלחם, תפוחים וצימוקים ברמקינס, מחלק את החומרים באופן שווה.
באמצעות מקציף, להכות את הביצים, חצי וחצי, סוכר חום, חמאה, קלבדוס, וניל, קינמון, allspice, אגוז מוסקט וקורט של מלח כשר בקערה עד בשילוב יסודי. בזהירות לשפוך את פודינג מעל קוביות הלחם, לחיצה על קוביות הלחם למטה כך שהם מכוסים פודינג. להפריש כדי לאפשר את הלחם לספוג את פודינג, על 15 דקות.
הכן אמבט מים: בזהירות לשפוך מספיק מים חמים לתבנית האפייה, כך שהמים במחצית הדרך את הצדדים של ramekins. (אמבט מים משמש כדי לספק הגנה על הטמפרטורה עבור פודינג הביצה.)
אופים עד צמרות זהובות חום וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 20 עד 30 דקות. דרך נוספת לשפוט אם puddings הם אפויים לחלוטין היא ללחוץ בעדינות על מרכז כל אחד. אם כל רפרפת לא מבושלת עולה למעלה, הפודינג צריך להיות אפוי עוד קצת.
הסר את פודינג הלחם מאמבט המים וקריר מעט. את puddings ניתן להגיש חם או מעט מקורר.
שים את השמנת הכבדה זרעי שעועית וניל בקערה גדולה.
להקציף עד פסגות רכות טופס.
מגישים מיד עם פודינג או לקרר עד מוכן לשימוש.