פודינג קיץ אנגלי
פודינג אנגלי קיצי יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 124 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עוגת מזון עגול מלאך, פטל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה טוב. מתכונים דומים: פודינג קיץ אנגלי, סלט קיץ אנגלי, ו פודינג אנגלי.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
חותכים עוגה לפרוסות בעובי 1 אינץ'; חותכים כל פרוסה בחצי באלכסון כדי ליצור שני משולשים. בשורה התחתונה ואת הצדדים של קערת זכוכית ישרה 3 ליטר או קערה זעירה עם חצי חתיכות העוגה; כפית חצי תערובת אפרסק לתוך קערה מצופה עוגה. מסדרים חצי חתיכות העוגה שנותרו על תערובת האפרסק, ואת הכפית הנותרים אפרסק תערובת על עוגה. למעלה עם חתיכות עוגה שנותרו.
מניחים לעטוף פלסטיק על פני השטח של חתיכות עוגה, ומניחים צלחת קטנה על גבי לעטוף פלסטיק; מניחים פחית 1 פאונד על צלחת כדי ללחוץ היטב תערובת. צ ' יל במשך 8 שעות.
מקשטים עם פירות יער טריים נוספים, אם תרצה בכך.