פודינג קישואים עם עגבניות ובזיליקום
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 101 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קורטוב של אגוז מוסקט, קישואים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קישואים עם בזיליקום ועגבניות, פריטטה עם עגבניות, קישואים, בייקון ובזיליקום, ו אטריות קישואים עם עגבניות שרי ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים קישואים על כמה שכבות של מגבות נייר; מפזרים 1/4 מלח כפית. כיסוי עם מגבות נייר נוספות.
תן לעמוד 15 דקות, הקשה מדי פעם עד בקושי לח. תניח בצד.
מחממים סיר מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני.
מוסיפים שאלוט, ומבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח וחלב 1/3 כוס, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים 1 כוס חלב; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב למחבת; מבשלים 3 דקות על חום בינוני או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מניחים תערובת חלב, 1/2 כפית מלח, בזיליקום קצוץ, ואת הבא 6 מרכיבים (בזיליקום קצוץ דרך חלבונים ביצה) במעבד מזון או בלנדר; תהליך עד מעורבב היטב.
להוסיף גבינה, ולעבד עד מעורבב היטב.
הוסף קישואים, ואת הדופק עד בשילוב.
מחלקים תערובת קישואים באופן שווה בין 8 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מניחים ramekins על מחבת רול ג 'לי; להוסיף מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 30 דקות או עד נפוח וחום ובחור עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר ramekins מחבת; להפעיל סכין בקצוות. הפוך רפרפת על צלחות. למעלה עם עגבניות; לקשט עם גבעולים בזיליקום,אם תרצה.