פודינג שוקולד דביק עם מרשמלו
פודינג שוקולד דביק עם מרשמלו עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 669 אוהדים. אם יש לך חמאה, אבקת אפייה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג שוקולד דביק, טופי דביק ועוגת פודינג תאנה שוקולד, ו פודינג טופי דביק (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה צלחת אפייה גדולה (כ 2-3 ליטר בגודל). לנפות את הקמח, מלח כפית, סוכר גלגלית, אבקת אפייה ו 6 כפות אבקת קקאו לתוך קערה. בקערה נפרדת, לשלב את החלב, חמאה מומסת, ביצים ווניל.
מערבבים את החומרים יבשים ורטובים יחד, ואז לשפוך לתוך צלחת האפייה. זה יכול להיות מכוסה בסרט נצמד ומקורר עד 24 שעות.
מחממים תנור ל 180c / 160c מאוורר / גז 4 ומרתיחים את הקומקום. תוציא את הפודינג מהמקרר ותחשוף, במידת הצורך.
מפזרים את סוכר muscovado וקקאו באופן שווה על הפודינג, ואז לשפוך 700ml מים רותחים מעל.
אופים במשך 35-45 דקות עד הפודינג הוא נפוח ומוצק במרכז. לפזר על מרשמלו ולחזור לתנור במשך מרווחים של 30 שניות עד שהם פשוט נמסים.
מגישים מיד זה יהיה חם עם שמנת או גלידה
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
פודינג שוקולד עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "