פודינג שוקולד-מנטה
פודינג שוקולד-מנטה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם קקאו, שוקולד למחצה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. מתכונים דומים: פודינג מנטה שוקולד, פודינג מנטה שוקולד, ו עוגיות פודינג שוקולד מנטה.
הוראות
מחממים חלב מעל חום בינוני-גבוה בסיר קטן, כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
תן לעמוד 15 דקות; מסננים תערובת חלב דרך מסננת לתוך קערה, הזמנת חלב. להשליך מוצקים. להחזיר חלב למחבת; מערבבים סוכר, קורנפלור, קקאו ומלח. להחזיר מחבת לחום בינוני; להביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד התערובת מתעבה.
מניחים חלמונים בקערה בינונית; בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים תערובת ביצה למחבת; מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. לבשל 1 דקה או עד עבה.
הסר מהחום; להוסיף וניל ושוקולד, ערבוב עד שוקולד נמס.
יוצקים פודינג לקערה; מכסים את פני הפודינג בניילון נצמד. לְצַנֵן.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.