פודינג שוקולד מריר-מתוק
פודינג שוקולד מריר-מתוק יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, קקאו, אבקת אספרסו מיידית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו פודינג שוקולד מריר-מתוק, פודינג שוקולד מריר-מתוק, ו פודינג שוקולד מריר עם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה במחבת קטנה.
מניחים שוקולד ושמן בקערה חסינת חום קטנה מעל מים רותחים.
בואו לעמוד עד שוקולד הוא כמעט נמס, על 5 דקות.
הסר קערה מחום ומערבבים תערובת עד חלקה. להפריש להתקרר.
במעבד מזון, לשלב יוגורט, דבש, קקאו, טופו, וניל, אבקת אספרסו ומלח; תהליך עד חלקה.
מוסיפים שוקולד ומעבדים עד לשלב מלא.
מחלקים פודינג בין 4 כוסות קינוח. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 2 שעות.