פודינג שוקולד מריר-מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג שוקולד מריר. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, קורנפלור, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג שוקולד מריר-מתוק, פודינג שוקולד מריר-מתוק, ו פודינג שוקולד מריר-מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר גדול. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מניחים חלמונים בקערה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם חלמונים ביצה, ערבוב כל הזמן. החזר תערובת חלב למחבת. מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד התערובת עבה, ערבוב כל הזמן.
הסר תערובת מחום, והוסף שוקולד קצוץ ותמצית וניל, תוך ערבוב עד שהשוקולד נמס. פודינג כפיות לקערה קטנה.
מניחים קערה בקערה גדולה מלאה קרח במשך 15 דקות או עד פודינג קר, ערבוב מדי פעם.
הסר קערה מקרח; כיסוי וצינה.