פווה ושעועית צהובה עם רדיקיו, גבינת עיזים וניגרט תפוז אניס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Favan ו שעועית צהובה עם Radicchio, גבינת עיזים ו Vinaigrette אניס כתום. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 367 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אניס כוכב, כתום, חומץ שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תפוחי אדמה חדשים בגריל וקישואים עם רדיקיו, גבינת עיזים ויניגרט שרי בגילאי, מנדרין כתום גבינת עיזים סלט עם ויניגרט טרגון, ו סלט פירות יער קיץ עם אגוזי מלך קלויים, גבינת עיזים, ויניגרט תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את ויניגרט: בקערה, מערבבים יחד את שאלוט וגרידת תפוזים.
מוסיף את מיץ התפוזים, דבש, חומץ, אניס כוכב, וsambuca. לאט לאט לטאטא בשמן זית כדי emulsify. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
אם אתה משתמש בתוך 3 או 4 שעות, מערבבים בזיליקום להכניס למקרר במשך 3 עד 4 שעות. אחרת, מכסים ומקררים עד 3 ימים. מערבבים את הבזיליקום לתוך ויניגרט שעה בערך לפני ההגשה.
כדי להפוך את השעועית: בסיר גדול של מים מומלחים קלות, blanch את פול במשך 3 עד 6 דקות או עד מכרז.
מסננים ומיד שוקעים במים קרים כקרח.
לנקז שוב. יבש על מגבות נייר.
בסיר גדול נוסף של מים מומלחים קלות, בלאנש את השעועית הצהובה במשך 2 עד 3 דקות או עד למכרז.
מסננים ומיד שוקעים במים קרים כקרח.
לנקז שוב. יבש על מגבות נייר.
בקערה גדולה, לזרוק יחד את radicchio, fava, ושעועית צהובה.
הוסף כמה ויניגרט לפי הצורך (כנראה כ 1 כוס) ועונה לטעום עם מלח ופלפל. שמור את הויניגרט שנותר לשימוש מאוחר יותר.
מחלקים את הסלט בין 4 צלחות הגשה. למעלה כל מנה עם גבינת עיזים ומגישים מיד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;