פוזול בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 252 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי דפנה, כרוב, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו פוזולה בקר עם גבינת צ'דר, Pozole אדום / Pozole Rojo, ו פוזולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את שוק הבשר בסיר גדול וכבד.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקר
מלאי
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות את שוק הבשר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקר
מים
4
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי, שיני שום ועלי דפנה. מתבלים עם 2 כפות מלח וכף 1 של פלפל. מביאים לרתיחה, לכסות, ולהפחית את החום לרתיחה. מבשלים עד שהבשר מבושל ומכרז באופן מלא, כ 2 שעות. הקפד כל הזמן לרפרף את השומן מפני השטח של הנוזל בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
פלפל
עלי דפנה
גזר
סלרי
בצל
בשר
מלח
5
הסר את הבשר מן הסיר ולתת מגניב. מסננים את הנוזל ולחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים את hominy ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Hominy
7
באמצעות מזלג, לגרוס את הבשר לחתיכות דקות ולחזור לסיר הוספת 1 כוס מים, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים במשך 5 דקות.