קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות5
ציון בריאות50
מגזין

פוזילי לימון עם ארוגולה

פוזילי לימון עם ארוגולה
פוזילי לימון עם ארוגולה דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 819 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לך תינוק ארוגולה, פרמזן, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 98%. מתכונים דומים: פוזילי עם נקניק איטלקי וארוגולה, פוזילי עם אספרגוס, אפונה וארוגולה, ו פוזילי עם שרימפס, כתום וארוגולה (קיץ).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית, מוסיפים את השום ומבשלים 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את השמנת, את ההתלהבות מ 2 לימונים, מיץ של 2 לימונים, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, עד שהוא מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
בינתיים, לחתוך את הברוקולי בפרחים ולזרוק את הגבעול. מבשלים את הפרחים בסיר של מים מלוחים רותחים במשך 3 עד 5 דקות, עד רך אבל עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מסננים את הברוקולי ורצים מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מוסיפים 1 כף מלח ופסטה, ומבשלים על פי ההוראות על החבילה, על 12 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מסננים את הפסטה במסננת ומניחים אותה בחזרה לסיר. מיד מוסיפים את תערובת הקרם ומבשלים אותה על אש בינונית-נמוכה במשך 3 דקות, עד שרוב הרוטב נספג בפסטה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
יוצקים את הפסטה החמה לתוך קערה גדולה, מוסיפים את ארוגולה, פרמזן, עגבניות וברוקולי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
חותכים את הלימון האחרון לחצי לאורכו, פורסים אותו לרוחב עבה 1/4 אינץ', ומוסיפים אותו לפסטה. לזרוק היטב, עונה לטעם, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה