פוזילי לימון עם ארוגולה
פוזילי לימון עם ארוגולה דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 819 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לך תינוק ארוגולה, פרמזן, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 98%. מתכונים דומים: פוזילי עם נקניק איטלקי וארוגולה, פוזילי עם אספרגוס, אפונה וארוגולה, ו פוזילי עם שרימפס, כתום וארוגולה (קיץ).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית, מוסיפים את השום ומבשלים 60 שניות.
מוסיפים את השמנת, את ההתלהבות מ 2 לימונים, מיץ של 2 לימונים, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, עד שהוא מתחיל להתעבות.
בינתיים, לחתוך את הברוקולי בפרחים ולזרוק את הגבעול. מבשלים את הפרחים בסיר של מים מלוחים רותחים במשך 3 עד 5 דקות, עד רך אבל עדיין מוצק.
מסננים את הברוקולי ורצים מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול. תניח בצד.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מוסיפים 1 כף מלח ופסטה, ומבשלים על פי ההוראות על החבילה, על 12 דקות, ערבוב מדי פעם.
מסננים את הפסטה במסננת ומניחים אותה בחזרה לסיר. מיד מוסיפים את תערובת הקרם ומבשלים אותה על אש בינונית-נמוכה במשך 3 דקות, עד שרוב הרוטב נספג בפסטה.
יוצקים את הפסטה החמה לתוך קערה גדולה, מוסיפים את ארוגולה, פרמזן, עגבניות וברוקולי מבושל.
חותכים את הלימון האחרון לחצי לאורכו, פורסים אותו לרוחב עבה 1/4 אינץ', ומוסיפים אותו לפסטה. לזרוק היטב, עונה לטעם, ומגישים חם.