פוזילי עם פסטו חריף
פוזילי עם פסטו חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לך פסטה פוזילי, שמן זית, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. נסו תרד פסטו Fusilli, פוזילי עם פסטו תרד-אגוז, ו פוזילי עם אספרגוס-מנטה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
עבור פסטו: במעבד מזון, לשלב את אגוזי מלך, שום, חלפיניו, גבינה, מלח ופלפל. תהליך עד התערובת חלקה.
מוסיפים את התרד והארוגולה ומעבדים עד למיזוג. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף את שמן הזית.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
מניחים את הפסטה מבושל פסטו בקערת הגשה גדולה. לזרוק היטב דק את הרוטב עם קצת מי פסטה, במידת הצורך.
מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מקשטים עם שבבי גבינה אסיאגו ומגישים.
* הערה של קוק: עבור פסטו מתון יותר, להסיר את הזרעים מן פלפל חלפיניו.