פוטי טורקיה אחרי חג המולד
פטריית הודו לאחר חג המולד עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההזנה שלך. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 164 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, בצל, קמח ופלפל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: טורקיה פוטי , טורקיה פוטי ופטי טורקיה .
הוראות
במחבת מטגנים גזר, בצל, סלרי, טימין ופלפל בחמאה עד שהירקות רכים. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים הודו וקמח; לנער לציפוי.
מוסיפים הודו, מרק ושעועית ירוקה לתערובת הירקות; לערבב היטב. קו 9-in. צלחת פאי עם קרום תחתון.
מרדדים את שאר המאפה כך שיתאים לחלק העליון של הפאי; קצוות איטום וחליל.
מברישים בחלב. מכסים את הקצוות בצורה רופפת בנייר כסף.
אופים ב-350 מעלות למשך 55-65 דקות או עד להזהבה.