קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פוטנסקה בס מפוספס עם תפוחי אדמה צרובים

פוטנסקה בס מפוספס עם תפוחי אדמה צרובים
Puttanesca בס מפוספס עם תפוחי אדמה צרוב Fingerling עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1065 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם אנשובי, פתיתי פלפל, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. עם כפית נסו פוטנסקה בס מפוספס עם תפוחי אדמה צרובים, פאן-צרוב בס פסים All ' amatriciana, ו בס עם פסי בר צרוב עם מרווה עגבניות " פונדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד רק ריחני, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את האנשובי, צלפים וזיתים ומבשלים עד שהאנשובי מתחיל להתמוסס בשמן, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
יוצקים את היין ואת רוטב העגבניות הבסיסי ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את פילה הדגים, מוודאים שהם שקועים ברוטב, ומבשלים בעדינות עד שהדגים מבושלים דרכו והבשר לבן חלבי ומעט פתיתי, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
בינתיים, לחתוך כל fingerling בחצי לאורכו ולמקם בקערה בינונית. לזרוק היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את תפוחי האדמה, לחתוך את הצד למטה, ומבשלים עד משחימים היטב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
9
מגישים את תפוחי האדמה לצד הפוטנסקה ומקשטים עם בזיליקום ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
בסיר כבד-תחתית גדול או תנור הולנדי, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
11
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני אבל לא השחמה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
12
מוסיפים את העגבניות, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מעובה מעט, על 15 דקות. מערבבים בסוכר, ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
13
תן לרוטב נוסף להתקרר לחלוטין ולאחר מכן לאטום במיכלים אטומים. להכניס למקרר עד 1 שבוע להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

3אנשובי, קצוץ או מעוך עם מזלגאנשובי, קצוץ או מעוך עם מזלג1חבורה קטנהבזיליקום, נבע, לקישוטבזיליקום, נבע, לקישוט5קילוגרםעגבניות קצוץעגבניות קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה fingerling, parboiled במשך כ 12 עד 15 דקות, מנוקז ומקוררתפוחי אדמה fingerling, parboiled במשך כ 12 עד 15 דקות, מנוקז ומקורר12ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק4largesשיני שום, פרוסות דקשיני שום, פרוסות דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן מרוקאי מרוקאי נרפא זיתים שחורים, קצוצים בערךשמן מרוקאי מרוקאי נרפא זיתים שחורים, קצוצים בערך2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות5(חוֹרֶף)שמן זית, בתוספת תוספת לקישוטשמן זית, בתוספת תוספת לקישוט0(יכול להיות או להרחיק)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה בס פסים, עורפילה בס פסים, עור3(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה