פשטידות הודו היא מנה עיקרית המתאימה ל-4 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -16 גרם חלבון , 16 גרם שומן , וסך הכל 293 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. מתכון זה מטעם הבית דורש חמאה, חלב, פתיתי פטרוזיליה ותפוח אדמה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 50 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 52% . מתכונים דומים: בקלאווה מהודו , טאקוס קייל הודו , והמבורגרים של הודו עם גבינת צ'דר תפוחים ברוטב יוגורט צ'יפוטלה .
הוראות
1
בסיר גדול, מטגנים את הבצל, הגזר, תפוח האדמה והסלרי בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים את הקמח והתבלינים עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה חלב וציר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד להסמכה. מוסיפים את ההודו והאפונה; מחלקים את התערובת בין ארבע תבניות פאי לא משומנות בקוטר 13 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מחלקים את הבצק לרבעים. על משטח מקומח קלות, מרדדים כל רבע לעיגול בקוטר 15 ס"מ; מניחים מעל המילוי. חותכים, סוגרים וקופסים את הקצוות; חותכים חריצים לאוורור.