קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פוטפי הודו

פוטפי הודו
פשטידות הודו היא מנה עיקרית המתאימה ל-4 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -16 גרם חלבון , 16 גרם שומן , וסך הכל 293 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. מתכון זה מטעם הבית דורש חמאה, חלב, פתיתי פטרוזיליה ותפוח אדמה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 50 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 52% . מתכונים דומים: בקלאווה מהודו , טאקוס קייל הודו , והמבורגרים של הודו עם גבינת צ'דר תפוחים ברוטב יוגורט צ'יפוטלה .

הוראות

1
בסיר גדול, מטגנים את הבצל, הגזר, תפוח האדמה והסלרי בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הקמח והתבלינים עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה חלב וציר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד להסמכה. מוסיפים את ההודו והאפונה; מחלקים את התערובת בין ארבע תבניות פאי לא משומנות בקוטר 13 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מחלקים את הבצק לרבעים. על משטח מקומח קלות, מרדדים כל רבע לעיגול בקוטר 15 ס"מ; מניחים מעל המילוי. חותכים, סוגרים וקופסים את הקצוות; חותכים חריצים לאוורור.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
4
כסו והקפיאו שני סירים עד 3 חודשים.
5
אופים את שאר העוגיות ב-190 מעלות צלזיוס במשך 18-22 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הניחו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
1
מוציאים מהמקפיא 30 דקות לפני האפייה. מכסים את שולי הקלתית באופן רופף בנייר כסף ומניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
אופים ב-375 מעלות למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסירו את נייר האלומיניום; אפו 15-20 דקות נוספות או עד להזהבה והמלית מבעבעת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®