לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו פוטפי פירות ים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 656 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, שרימפס, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 59%. הציון הזה די טוב. נסו קוקוס קארי-מרק פירות ים (ראסה פירות ים), טורקיה פוטפי, ו פוטפי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ממיסים את החמאה במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל הקצוץ והשומר ומבשלים 10 עד 15 דקות, עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את הקמח ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 דקה יותר, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
5
בינתיים הביאו את הציר לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את השרימפס והצדפות ומבשלים 2 דקות, רק עד שהם יציבים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
7
מוציאים את פירות הים לקערה גדולה בעזרת כף מחוררת, ושומרים את הציר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
כשהקמח מבושל בתערובת הבצל והשומר, מוסיפים לאט את הציר, הפרנו, המלח והפלפל ומבשלים במשך 3 דקות. מערבבים פנימה את השמנת הכבדה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
8 (U-12) שרימפס
Pernod
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
חותכים את בשר הלובסטר לקוביות בגודל בינוני ומוסיפים אותו לתערובת הבצל והשומר עם השרימפס והצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצל ירוק, קצוץ דק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים את האפונה הקפואה, הבצל הקפוא והפטרוזיליה ויוצקים את התערובת לתבנית אפייה של 9 על 13 על 2.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
למאפה מערבבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה במעבד מזון המצויד בלהב פלדה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
12
מוסיפים את החמאה ואת הדופק 10 פעמים, עד החמאה היא בגודל של אפונה. כשהמנוע פועל, מוסיפים את מי הקרח; לעבד רק מספיק כדי להרטיב את הבצק ויש לו רק לבוא יחד. זורקים את הבצק על משטח מקומח ולשים במהירות לכדור. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומאפשרים לו לנוח 30 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
13
בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מרדדים את הבצק כך שיתאים לתבנית האפייה בחפיפה בגודל 1/4 אינץ'. השתמש בשטיפת הביצים כדי לצבוע את השפה החיצונית של המנה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
15
מניחים את הבצק על תבנית האפייה הממולאת ולוחצים עליו קלות כדי להיצמד לשטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
16
מברישים את הבצק בשטיפת ביצים. בצע 3 חתכים בחלק העליון כדי לאפשר לאדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
מניחים את המנה על תבנית גיליון מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך שעה 1 ו -15 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב והמילוי מבעבע חם.