פולנטה בזיליקום עם שעועית ופלפלים
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, פולנטה בזיליקום עם שעועית ופלפלים עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. זה מנות ראשונות יש 309 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל, פלפל, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה בזיליקום עם פלפלים אדומים קלויים, פולנטה בגריל עם פלפלים ופקורינו, ו נקניק ופלפלים עם פולנטה פריכה.
הוראות
בסיר גדול מביאים מים לרתיחה; מוסיפים 1/2 כפית מלח. מוסיפים בהדרגה קמח תירס תוך ערבוב מתמיד. הפחיתו את החום לנמוך. מערבבים בזיליקום. מבשלים ומערבבים 10 דקות או עד שהם סמיכים וקרמיים.
העברה ל-8 אינץ'. צלחת מרובעת מצופה תרסיס בישול. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
במחבת גדולה הקפיצו את הפלפלים, הבצל והשום בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה את השעועית, הפלפל והמלח שנותר; שמור על חום.
חותכים פולנטה לארבעה ריבועים; מניחים על תבנית אפייה לא משומנת. לצלות 4 ב. מן החום במשך 5 דקות. הופכים וצולים 5-6 דקות יותר או עד לחימום. למעלה עם תערובת ירקות.