קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

פולנטה טבעונית עם כרישה

פולנטה טבעונית עם כרישה
אם יש לכם מלח, מרגרינה ללא חלב, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו הליבוט עם תירס טרי, כרישה, Pancetta & מרווה על פולנטה שמנת, פולנטה עם כרישה וגורגונזולה, ו קרוקט פולנטה מלא כרישה חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף של המרגרינה בסיר 4 ליטר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הוסף את הכרישה, ומערבבים למעיל.מכסים ומבשלים עד כרישה לרכך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
מוסיפים את המים ואת המרק, מכסים, ומביאים לרתיחה.לאט לאט לשפוך פולנטה, תוך לטאטא בו זמנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
לטאטא זה חיוני,או שקמח התירס יקרע.להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד התערובת עבה creamy.At בשלב זה, אתה רוצה לעבור כף עץ, ערבוב often.As זה מתחיל להתעבות, להוסיף חלק החלופה חלב, מערבבים, ולהמשיך לבשל.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להוסיף על 1/4 כפית מלח.המשך ערבוב, בישול, והוספת חלופת חלב יותר ומלח, עד שיש לך תערובת שמנת והטעם הוא בדיוק כמו שצריך.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
הסר את הסיר מן החום, ומערבבים את כף הנותרים של מרגרינה.מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומחלקים את הפולנטה בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה