פולנטה טבעונית עם כרישה
אם יש לכם מלח, מרגרינה ללא חלב, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו הליבוט עם תירס טרי, כרישה, Pancetta & מרווה על פולנטה שמנת, פולנטה עם כרישה וגורגונזולה, ו קרוקט פולנטה מלא כרישה חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף של המרגרינה בסיר 4 ליטר מעל חום בינוני.
הוסף את הכרישה, ומערבבים למעיל.מכסים ומבשלים עד כרישה לרכך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מוסיפים את המים ואת המרק, מכסים, ומביאים לרתיחה.לאט לאט לשפוך פולנטה, תוך לטאטא בו זמנית.
לטאטא זה חיוני,או שקמח התירס יקרע.להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד התערובת עבה creamy.At בשלב זה, אתה רוצה לעבור כף עץ, ערבוב often.As זה מתחיל להתעבות, להוסיף חלק החלופה חלב, מערבבים, ולהמשיך לבשל.
להוסיף על 1/4 כפית מלח.המשך ערבוב, בישול, והוספת חלופת חלב יותר ומלח, עד שיש לך תערובת שמנת והטעם הוא בדיוק כמו שצריך.
הסר את הסיר מן החום, ומערבבים את כף הנותרים של מרגרינה.מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומחלקים את הפולנטה בין הצלחות.